tiistai 28. lokakuuta 2008

New babys eli ostos pt. 2

Taas luvassa Tukholmasta tehtyjä ostoksia, tällä kertaa perusvaatteita.

Monkilta löytämäni melko perintenen t-paita, jota on alusta saakka kutsuttu taloudessamme lohipaidaksi. No, ehkä se on toi väri.. Paidan juju kuitenkin piilee syvään uurretussa selkäpuolessa, joka loppuu juuri siihen kohtaa että siellä voi käyttää rintsikoita liiemmin vilauttelematta. Menin muuten äskön katsomaan Monkin nettisivuilta josko sieltä löytyisi paidasta parempaa kuvaa - ei tärpännyt - mutta voi luoja, mitä kaikkea muuta ihanaa siellä olikaan! Tässähän on varattava toinen matka melkein heti perään.. Veikkaan kyllä, ettei kukaan muu voisi olla vähempää kiinnostuneempi ja lähteä shoppailuseuraksi?

Seuraava ostos onkin huutanut poissaoloaan joka perjantai- tai lauantai-ilta, kun suunnitelmissa on ollut lähteä vähän juhlimaan. Ja ei, tämä ei ole mikään epämääräinen tai muodoton vaatekappale vaan loistava biletoppi, josta on mahdotonta ottaa onnistunutta kuvaa. Tämän ostin siitä yhdestä liikkeestä, jonka nimeä en millään saa päähäni, aivan T-centralen vierestä kuitenkin.

Urban Outfitterssiltä löytämäni hame oli alennuksessa ja lähti mukaan n. 30 euron hintaan. Olen niin onnellinen tästä! Osaan kuvitella, että tämä ja uudet saappani muodostavat loistavan kombon pimeneviin syysiltoihin. Lisäksi uskon, että hame on varsin monikäyttöinen ja taipuu useisiin erilaisiin väriyhdistelmiin. Enkä tiedä onko tämä silkkaa hulluutta, mutta ehdin jo ajatella, että hameesta olisi ainesta jopa jouluaattoasuksi.

No pitihän sitä nyt parit pikkuhousutkin ostaa. Ja missäpäs muissakaan väreissä, kuin mustan ja harmaan eri sävyissä. Nuo ovat sitä ihanan liukasta ja kevyttä materiaali, tiedättekö? Aivan tajuttoman mukavat päällä. Ostopaikka oli Stockhlm Quality Outletin Triumph-myymälä.

Tälläistä tänään, mitäs olette mieltä? Ensi osiossa voisinkin esitellä asioita, jotka ovat auttaneet minua taistelussa syyspuhuria vastaan, joka alkaa pikku hiljaa iskeä luihin ja ytimiin.

Ps. Hyvä vinkki nätteihin syyskiharoihin: Kun olet uuvuttavan päivän jälkee saapunut vesisateessa kotiin ja hiuksesi ovat läpimärät, kietaise ne huolettomalle Pikku Myy-nutturalle pääsi päälle, juo suklaateetä takkatulen äärellä, nauti tv-hömpästä ja koita vielä saada nukuttua hyvät yöunet nutturan kanssa. Aamulla ei tarvitse kuin avata nuttura, niin saat kauniit ja melko käkkärät kiharat. Jotain hyötyä siis kaatosateestakin! Tee, takkatuli ja tv ovat tosin välttämättömiä, jotta nautinto ja hyötykäyttö on taattu.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana varsinkin toi harmaa hamonen! Suklaatee....? Onko sellasta olemassa? :--D

Emma kirjoitti...

Itsellä ois toffeeteetä juuri edessä, kaatosateen kastelemat hiuksetkin löytyy, mutta hitsi kun niistä ei taida löytyä tota pituutta tarpeeksi. Eka kerta kun vähäsen kaduttaa, että leikkasin ne - kiharat ois kivat juuri nyt. :) Ai että shoppailuseuraa tukholmaan, missä voin ilmottautua? ;D

Rosa-Fiona kirjoitti...

Aivan pakko kysyä, että mitä hintaluokkaa monkissa oli? :-)

Becka kirjoitti...

Xara: Thanks!
Ja on kyllä, itsekin olen päässyt tutustumaan kaveriin vasta pari viikkoa sitten. Freemanilta (vaimikäsenytoli) ainakin löytyy suklaa-puruteetä. Tämä tosin ei ole ihan niin ihanaa kun voisi luulla. Ei maistu oikeen miltään mutta toimii ajatuksena ja tuoksuu ihanalta (;

Rubio: Oi, onko toffeetee hyvää? Tai että maistuuko se oikeesi toffeelta? Haha, minä taas tänään haaveilin lyhyestä tukasta. Että se olisikin piristävää vaihtelua ja (ainakin ajatuksena) ihanan helppoa!
Jep, mehän voitaisiin toteuttaa oma versiomme bloggerien tukholmanreissusta (;

Rosa-fiona: Monki on todella edullinen verrattuna muihin Ruotsalaisiin kauppoihin, tai siis ainakin niihin mistä itse eniten pidän, kuten Topshop, AA, Filippa K jne.
Tuosta pidasta maksoin n. 15 euroa ja sovittamani hameet maksovat kaikki 20-30 euroa. Niin ja yksi ylisöpö pipo oli muistaakseni 9 euroa!

Emma kirjoitti...

Joo helppo tää kyllä on, ei tarvi ku kerran vetästä föönin kanssa yli, ni on jo kuiva. Sit vaan vähäsen tahkoo vahaa käsiin ja pörröttää, ni on rokkitukka valmis. Tosin tarvii ravata parturissa ihan liian tiuhaan (esim. 2,5kk tauko oli selkeesti liikaa - oli aika tyylikäs moppi sen jälkeen :D)

Joo mä ainaki tykkään tosi paljon tästä, maistuu (tai ainaki tuoksuu) ihan toffeelta. Vielä ku tää on rooibosteetä, ni on kai suht terveellistäkin.

Hei mutta joo, ehdottomasti toi Tukholman reissu kehitykseen! ;)

Becka kirjoitti...

Rubio: Jep, vitsi kun multakin löytyisi rohkeutta (ja oikeanlaista kasvojenmallia) leikkauttaa lyhyet hiukset, olisi niin kivaa vaihtelua!
Ja niin tee sekä matkasuunnitelmat kuulostaa lupaavilta, ensiksi mainittua ajattelin ainakin metsästää lähiaikoina kaupasta (: