torstai 30. lokakuuta 2008

How to beat the cold eli ostot part 3

Taistelu viimaa ja vesi-, räntä- sekä lumisadetta (mahdollisesti kaikkea kolmea saman tunnin sisällä) taitaa kunnolla startata viimeistään huomenna, kun koko maahan on luvattu kylmää ja epävakaista säätä. Jea, seuraavaksi voidaankin siirtyä sateen kostuttamista kiharakampauksista loskan muovaamaan pehkoon? Ei vaan, täytyy suhtautua positiivisesti, eli.. ööö.. sääolosuhteet vaihtuu, jee!

Kaikista paras puoli taitaa kuitenkin olla se, että pääsee hyvällä omallatunnolla ostamaan lämpimiä vaatteita talven varalle. Nyt saatte tutustua taisteluvälineihini, jotka löysin Tukholmasta.


Paksua villakangastakkia, jossa on oikea harmaan sävy ja kaulustyyppi haettiin pitkään ja hartaasti. Lopuksi tuntomerkkejä noudatteleva yksilö löytyi norjalaisesta Bik Bok-liikeestä, joka tunnetaan H&M:n tyyppisenä vaateketjuna. Aiempaa kokemusta minulla ei Bik Bokista ole, toivotaan että tämä luo positiivisen sellaisen!

Stockholm Quality Outletin Peak Performancen myymälästä löytyi täydellinen pipo talveen. Se on lämmin fleecevuorineen ja villakudoksineen. Se on muuntautumiskykyinen neppareidensa ansiosta. Se on yksinkertainen, mutta silti jujukas (lue: siitä löytyy juju). Se on laadukas, joten luotan myös sen kestävyyteen. Siinä on asennetta. Se sai aikaan Sen Tunteen. Pipo maksoi n. 30 euroa, mutta koska tiesin välittömästi ettei tulevaisuus ilman tuota vaatekappaletta tule kysymykseenkään, ei asiaa tarvinnut pohtia sen enempää.

Nämä lapaset ostin myös Stockholm Quality Outletista. En vain kuollaksenikaan muista, mistä liikkestä. Pikkunakkieni lämmittäjät kuitenkin omaavat myös fleecevuoren ja sopivan värityksen, joten ne passaavat vaatemaailmaani saumatta. Hinta taisi olla n. 10 euroa.

Jos joku ihmettelee, miten tämä laukku liittyy kamppailemiseen tulevaa talvea vastaan, olen kyllä valmis selittämään; (huom. ei selittelemään) kun jossain vaiheessa iskee ne masentavan synkät päivät, jolloin kaikki tuntuu kaatuvan niskaan ja kaapista ei löydy mitään pukemisen arvoista, kaivan esille tämän. Lämpimän ruskean sävyisen nahkalaukun, joka on oikea tilaihme ja tekee asusta kuin asusta pukemisen arvoisen! Sen lisäksi se on melko simppeli, mutta myös kiinnostava kaikkine vetoketjuineen ja härpäkkeineen. Mitäs tykkäätte? Minä meinaan tykkään ja kovasti. Tämäkin Quality Outletista Bell Shoes -nimisestä liikkeestä.

9 kommenttia:

Jenni Ukkonen kirjoitti...

Ihana laukku, juuri tuollaista olen itsellenikin etsiskellyt... :)

Kaisa kirjoitti...

Tosi ihana tuo laukku! :)

Blogistani löytyy sinulle jotain, toivottavasti tykkäilet :)

Poff kirjoitti...

Kivoja ostoksia! :)

Ritva kirjoitti...

hyvä takki!!
onnistuneita ostoksia kaikki,
harmaa kutsuu muakin ja aika usein varsinkin syksysin.

Juuli Linnea kirjoitti...

en muista kommentoinko tämän jo, mutta siis uusimmassa postauksessani tunnustus tälle blogille! :))

Aha kirjoitti...

Blogissani on Sinulle jotain :)

Hanna kirjoitti...

Moikka<:
aloitin viimeinkin oman tyyliblogini kirjoittelun ja lisäsin sut mun blogilistalle, tuskin haittaa?:)

sini kirjoitti...

Ihaana laukku! Ja tuo selitys oli kyllä aivan mahtava. :D Tarvitsisin itsekin jonkin tuollaisen masenuus päivien piristäjän. :)

Ihana blogi muuten. :> <3

Becka kirjoitti...

Jenni: Kiitos! Eipä muuta kun varamaan reissua Tukholmaan, tuossa on oiva tekosyy (;

Goooooood girl: Thaaanks!

Kk: Tuplakiitokset! Ihan jätkyttävän ihana yllätys, olen erittäin otettu ja taidan hymyillä tällä metrileveydellä koko loppupäivän (:

Poff: Kiitti (: Itsellenikin jäi noista tosi hyvä fiilis, juuri sellaisia kun olin etsinyt!

Ritva: Tack så mycket (: Ja hei sama juttu täällä, tosin harmaa on tainnut kuulua vaatevarustukseni väripalettiin jo pidemmän aikaa, muistakseeni alkoi viime syksynä ja kesti läpi vuoden! Mutta esityisesti syksyisin se toden totta hyökkää täysillä.

Caramelo: Voi vitsi Cartsu Caramelo, kiitoksia ihan hirveästi! Kandee lukea toi ylempänä oleva vastaus Kk:lle niin saat vähän käsitystä, millaisia fiiliksiä sait täällä aikaan (:

Aha: Ääää, hurjasti kiitoksia (: Nyt voin sanoa, että kandee lukea toi ylempi ja sen jälkeen toi Kk:lle suunnattu!

Stacy: Moi, ihanaa että aloit vihdoin kirjoitella itsekin! Ja ei haittaa miiissään nimessä (:

Sina: Kiitos! Ja sun kommentti oli nyt kyllä minun masennuspäiväni (eli koepäiväni) piristäjä, tajuttomasti kiitosta (: