keskiviikko 16. heinäkuuta 2008

Hey haywire!

I'm back! Noniin, olen vihdoinkin tsempannut itseni siihen kuntoon, että voin tuottaa jotain tekstiäkin tuon kokemusrikkaan, ikimuistoisen, tunne-elämää suuresti vaikuttavan, suuria valintoja synnyttävän ja uuvuttavan reissun jälkeen. Ja se mitä tunteiden perässä elämiseen tulee, olen todellakin tärkeiden valitojen edessä! Ympärillä pyörii sellainen hulabaloo, etten tiedä mitä itselleni tapahtuu, saatika sitten IOUD:illeni!

Mutta Malta oli ihana! Ai että, se oli ihana. Lämpöä, uusia tuttavuuksia ja aikaa sille shoppailullekin. Mitä muuta voi toivoa? Ilman koulutus-/projektireissua kolmiviikkoinen Maltalla olisi voinut käydä tylsäksi, joten niitä jotka ovat sinne turisteina lähdössä varoitan; paikka on erittäin pieni, vailla suurempia nähtävyyksiä. Villi valttikortti on kuitenkin vilkas yöelämä ja monikansalaisuus.

Tarkempia tietoja on tulossa ja vaikka blogin tulevisuus on vielä täysi mysteeri, lupaan että vinkkioppaan teen vaikka se olisi viimeinen tekoni tässä blogissa! Ja vaikka päätös tulisikin olemaan että pillejä en pussiin laita, postaustahti tulee todennäköisesti olemaan lähiaikoina hidasta. Pikkuinen petturifiilis tässä painaa, mutta en voi muuta sanoa, kuin että koko kesä on ollut ihan h u l l u! On tapahtunut ihan liikaa ja ihan liian nopeasti, enkä valitettavasti tarkoita tätä positiivisessa mielessä. Fakta on kuitenkin se, ettei tämä blogi paljoa paina siivilielämää mullistavissa muutoksissa. No parasta olisi ehkä katsella mihin kaikki kääntyy ja puida asiat sen jälkeen, nyt kun en vielä tosiaan osaa sanoa juuta enkä jaata!

Värimaailman kaunistuksia meille tarjoaa se tuttu.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

kiva että oli kivaa :D
olen odottanut päivitystä koska minusta blogisi on todellakin kivaa luettavaa. toivottavasti kuitenkin jatkat vaikka niitä postauksia tuliskin vähemmän...

Becka kirjoitti...

Anonyymi: Hihii, kiitoksia (: Tuo todella lämmitti (Täällä sateen keskellä varsinkin!)