tiistai 17. kesäkuuta 2008

Last words before departure

"Yes" for:

The hair! En olisi ikinä kuvitellut, että tuollainen platinablodahtava kuontalo saa itseni näin innostuneeksi. Ja taas yksi todiste siitä, miten hiukset voivat näyttää kerrassaan upeilta oikeiden vaatteiden kanssa.

"No" for:

Muotivillitys, joka ei iske sitten alkuunkaan. Niin siis nuo kahta verenkiertoelintä muistuttavat muoviset kakkulat, jotka ovat kyllä suloiset, mutta tuovat minulle vain aivan liikaa mieleen ne lapsuusvuosien synttärit, jolloin voitin onginnassa Coca colalla täytetyn ilmapallon (kuka näitäkin palkintoja on keksinyt?) ja pudotin sen vahingossa sitten päälleni heti sangosta ihanuuden kaapattani. Vaikka kolalla liukuvärjätty valkoinen paita saattaa kuulostaa eksoottiselta, en silti suosittele testaamaan tätä kotona! Takaisin laseihin: Syy inhooni voi olla myös se, että yritän näyttää tämän 3v-otsikseni kanssa vanhemmalta ja myös viisaammalta, nuo lasit kun eivät välttämättä hirveästi lisäuskottavuutta luo :D Olenko ainut joka ei innostu sydänlaseista? Kuva Bettyn blogista.

"Nam" for:

Kesän ekat mansikat! Tupla-ah, miten joku voikin olla näin ihanaa?

"Yeah" for:
IOUD-pienokainen oli päässyt ministi mukaan Keski-Suomalaiseen! Tästä pääset lukemaan koko artikkelin. Hauska huomata, miten tälläinen pikkuseikka antaa ihanan tunteen ja rutkasti lisäpuhtia. Ja järisyttävän suuret kiitokset yhdelle kultaiselle, joka kommenttiboksissa vinkkasi asiasta!

"Vauu" for:

Kuvan fiilistä, tyyliä, tukkaa ja tunnelmaa tavoitellessa voisin siemaista tuon drinkit ja napata nuo aurinkolasit!

"Hehee" for:

Eilen kyylätessä leffaa Viesti mereltä, en voinut olla kiinnittämättä huomiota hauskaan ilmiöön nimeltä "vuoden 1999 leffan vaatetyylit ovat juuri nyt muodissa". Leffa näkyi niin korkeavyötäröisiä pillejä, liuku- ja batiikkivärjäystä kuin erilaisia tennareita ja kangastossujakin. Tässä todisteita: Huomasiko ketään muu samaa?

"Hähää" for:
Tänään sitä sitten lähdetään kolmeksi viikoksi kohti Maltaa. Olen koko illan jututtanut neljää seuraksi lähtevää tyttöstä ja tutuiksi ovat tulleet kysymykset ja lausahdukset kuten:
Kuinka monet kengät sulla nyt on? Tuleeko mun oikeesti käytettyä tota hupparia? Argh en saa mun hiuksia mitenkään kuitenkaa siellä, ne vihaa kosteeta ilmatoa! Ja se perinteinen: Apua mun laukku painaa edelleen yli kakskyt kiloa vaikka tyhjensin siitä jo puolet!
Mutta pitemmittä puheitta, pitkää huoli Suomesta ja te blogilliset, päivitelkää kaikkia täkäläisiä juorua, jotten ole ihan sekaisin kun palaan takaisin (; Arrivederci!

Ps. Katastrofaalisten lemmikkiongelmien ja matkalaukun hajoamisen seurauksena en nyt ehtinytkään tekemään yhtään postausta varastoon. Harmittaa todella, varsinkin kun menin vannomaan että kehitän jotain! Lupaan kuitenkin rapartoida entistä enemmän matkan jälkeen.

Ps2. Olen ollut tarpeeksi ilkeä pyytääkseni kommentteja tuonne lootaan, mutta teen sen kuitenkin! Ette arvaa miten paljon yhtä matkaajan mieltä lämmittäisi, jos kotiin palattua blogissa olisi edelleen elämää. So feel free and make it happend!

4 kommenttia:

Christina kirjoitti...

Olipa mukava postaus! Todella hauska idea esitellä näin mikä miellyttää ja mikä ei. :) Tuon tytön platinanvaalea tukka on kyllä uskomattoman hyvännäköinen.

Jose / ajastaika.com kirjoitti...

Tällasia postauksia on kyllä kiva lukea. :) Mua on myös ihmetyttänyt sydänarskojen suosio, Glitterin wayfarer-kopiot sentään olivat edes jossain määrin käytännölliset. Muutenkin nykyajan villitykset on ihan ihmeellisiä, blogien välityksellä innostutaan tosi nopeasti tosi isolla massalla jostain - joka sitten myös unohtuu suhteellisen pian. o_O

Anonyymi kirjoitti...

Mä en kans välitä noista sydänaurinkolaseista yhtään... Hyvää matkaa. Kelpais kyllä mullekin loma jossain etelässä, edes viikko...

Miina kirjoitti...

Mä taas olen ihan rakastunut sydänaurinkolaseihin muuten vähän "aikuismaisemman" asun kanssa :D Hauskaa matkaa muuten! :)