keskiviikko 23. heinäkuuta 2008

Lasting long thing

Eipä mennyt aikaakaan, kun tulin siihen tulokseen, etten voi jättää yhteistä taivalta IOUD:in kanssa tähän. Extraterkkuja myös anonyymille kommentoijalle, joka teki päätöksen entistä helpommaksi!
Tämän hetkisen bloggailufilosofiani voisi kuitenkin perustaa lauseeseen hidasta, mutta varmaa. Nyt kun yksityiselämä on paremmassa järjestyksessä ja arkikin koittaa jo katalan pian (siitähän ei tietenkään puhuta vielä..) veikkasinpa että kaikki saadaan järjestykseen ja tahtikin kuroutuu normaaliksi ajallaan!

Tässä teille mukiinmenevä (en ole ikinä ymmätänyt tätä ilmaisua?) setti jutuista jotka on pakko saada ennen kuin nythetitämämullepakkopakkopakko-kohtaus äityy pahemmaksi.

Hattu. Kokoelmani ovat armottomasti vailla hattuja. Ei yhtäkään varteenotettavaa hattua, halleluja! Tuollainen musta on saatava antamaan särmää syksyn asuihin. Neuvoja kyseisen päähineen asuinsijoista otetaan vastaan.

Farkkutakki. Tätä olen kaivannut jo pidemmän aikaa ja valitettavasti tilaamani versio Aava vintagesta ei ollut istuakseen. Mutta jos jollain muullakin on farkkutakkihimo tyydytettävänä, stay tuned, suunnitelmissa on nakata tuo Leviksen riekale myyntiin hetkenä minä hyvänsä!

Kiharat. Kesä on kiharien aikaa ja nyt vielä, kun tämä taivaallinen vuodenaika on käynnissä olisi kiva keksiä se täydellinen keino saada kuontalo kaarelle. Ranskanletit luovat melko mukavat laineet, mutta eivät silti peittoa Bettyn hurmaavia hiuksia.


Jokin sininen asia. Olen karttanut kuvan sävyistä sinistä siitä saakka kun hurmaannuin väriin siinä määrin, että se valtasi koko huoneeni. Seiniä, pöytää ja kattoa myöten. Ja voin kertoa, että kun huoneessani oli elänyt parisen vuotta oli tummansini-yliannostus taattu. Nyt alan lämmetä värille uudestaan ja sitä on saatava killumaan kaappini, hillittyinä annoksina.

Listaan voisi lisätä myös tumman neuleliivin, jota on vaikea kuvailla niin että saa oikean käsitysen. Sen tulisi kuitenkin olla melko pitkä, muttei missään nimessä yli lantion. Se ei saa myöskään olla liian tiukka tai virallinen. Nään jo silmissäni miten loistavalta se&hattu-kombo näyttäisi! Epätoivoisena on vastaan myös vinkkejä sen löytämiseen.

Mitä sinä himoitset tällä hetkellä?


Lähteet: Facehunter, Lisaplace, Betty ja The Sartorialist

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

kiva, että päätit kuitenkin jatkaa! jostain syystä uusin trendi oli saada minut ihan sekaisin, täytyisi saada uudet housut, hame, kenkiä.... :D sinisestä tuli meileen, että oon hamstrannu itelleni kasan sinisiä t-paitoja. miksi, en tiedä!

Anonyymi kirjoitti...

kiitokset terkuista ;) ihanaa että jatkoit!

Ja voih kun minäkin haluan tuollaisen mustan hatun ja vanhan farkkutakin : )

aino.t kirjoitti...

Hyvä kun et lopettanut bloggailua. Läysin blogisi vasta vähän aikaa sitten, mutta hyvältä vaikutta.(:

Becka kirjoitti...

Annu: Kiitoksia (: Ja uusin trend on muuten ihan huipun oloinen, ainakin siitä päätellen mitä olen ehtinyt selailla! Hitsi vie kun saisi jostain revittyä aikaa vielä itse lukemiseen :D

Hanna: Hahaa, busted anonyymi (; Ja hei, arvaappa ketä löysi pari päivää sitten alennusmyynneistä täydellisen farkkutakin.. Kannattaa varautua blogihehkutukseen!

Apple: Heei kiitos näteistä sanoista (: Itseäni kyllä harmittaa kun päivittäminen on niin hidasta mutta tällä hetkellä asialle ei vain voi mitään.

Aurora kirjoitti...

Hei, tuollaista hattua kannattaa käydä etsimässä H&M:n miesten puolelta :)

Becka kirjoitti...

Aurora: Huu kiitti vinkistä! Pitääpä käydä tsekkailemassa seuraavalla H&M-pitoisella shoppailureissulla, eli ehkä jopa huomenna (;