maanantai 16. kesäkuuta 2008

So so soldier

Tämän kaiken lähtöhuuman keskellä sain viettää myös kulttuuririkkaan Helsinki-kaksipäiväisen. Ohjelma sisälsi kesäteattereilyä, ilmaiskonsertteja ja kummalista säätä. Ensikertaa varten toivoisin, että Ilmojen Herra päättää valmiiksi tarjoaako taivas tippoja vai auringonsäteitä!

Kävimme kaverini kanssa katsomassa siis Suomenlinnassa pyörivän Ryhmäteatterin kesäteatterin Tuntemattoman Sotilaan (voiko vaikeampaa lausetta olla? no okei voi olla, mutta tämäkin oli haastava!) ja täytyy kyllä sanoa, että pätkä oli parasta teatteria mitä olen eläessäni nähnyt. Kaksituntinen tarjosi hienoja lavastuksellisia oivalluksia, nuorta (minusta oli ihanaa että kaikki ne sotilaat olivat oikeasti nuoria) mieskomeutta, naurua, itkua ja eturiviläisille - minulle siis myös - paukulliset Jaloviinaa. Joka muuten maistui yllättävän hyvältä, vaikka pientä kakomis-efektiä olikin havaittavissa. Näyttelijät olivat myös loistavia ja saivat tämän tytön ihan kippuralle kylmistä väreistä. Suosittelen siis erittäin suuresti mikäli mahdollisuuksia vain on, minun käsittääkseni kun tämän kesän näytökset ovat ovat jo loppuunmyyty.

Pitihän arvon pääkaupungeissa suorittaa pientä viatonta shoppailuakin. Ostin kuitenkin perustavaraa ja pitkästä aikaa koen, että tein oikeasti kannattavia sijoituksia tulevaisuttakin ajatellen. Stadiumissa yhdet valkoiset bikiniyläosat ja keltainen kangaskassi suorastaan huusivat pääsyä vaatekaappiini. Nilsonilta mukaan tulivat syyskengät, jotka pääsevät varmasti esille vielä monen moneen otteeseen. Sen lisäksi ostin vedenkestävän Diorshown, sen Biothermin meikkivoiteen ja Goshin kajaalin, joista lupaan raportoida heti kun uutukaiset saavat vähän käyttöä alleen.

Kotiinpaluu oli erityisen ihana, kun huone oli täynnä yllätyksiä. Sängyn päältä löytyi Aavavintagen paketti ja pöydältä kirjekuori Bisquitsilta Hollannista. Aavavintagesta myös myöhemmin, nyt vaan pari kuvaa ja unta kaaliin. Tämä pakkaaminen on niin uuvuttavaa, että syytän sitä heikohkosta blogitarjonnastakin. Huomiseen yritän mahduttaa jotain parempaa postausta!

Ostosten kuvatarjonta on valitettavasti erittäin heikko, mutta sen keltaisen kangaskassin voi ainaki bongata kuvasta.


Arvonnasta voitettu kiiltoripsiväri oli aika jännä tuttavuus. Levittäessä se antoi ripsille hopeisen sävyn, mutta todella nopeasti kuivittuaan mascara näytti ihan perumustalta ripsissä. Ja illalla naaman pestyäni sain vastaan räkäiset naurut, kun koko poskeni oli täynnä vasta pesuvaiheessa esiin tullutta glitteriä. Joka tapauksessa ajattelin hyödyntää tätä satunnaisissa iltamenoissa, eli kiitokset ja terkut vain Bisquitsin puoleen!

Rahaa meni taas ihan liikaa, nyt lupaan rauhoittua näinä parina päivänä ennen lähtöä. Niin ja pirullisen pian se matka jo tuleekin. Lupaamani ajastetut postaukset ovat vielä vähän työn (ja kysymysmerkin) alla, mutta lupaan yrittää parhaani. Kyllä te ainakin jonkin näköisestä liibalääbästä saatte nauttia minun makoillessa Maltalla.

Olisi muuten ihana kuulla muiden juhannus- ja kesänviettosuunnitemia täällä Suomessa, kun itse en pääse sitä liiemmin kokemaan! Ja mites on teidän laita, onko kesäteattereita tullut jo katsastettua?

Ryhmäteatterikuvat.

2 kommenttia:

Bisquits kirjoitti...

Mukavaa, että paketti tuli perille! :-) Heh, kuulostaa siltä, etten taidakaan ostaa itselleni tuota mascaraa... Toivottavasti se käy ainakin bileisiin (silloinhan glitter ei niin haittaa ;-)).

Kyselit Dolce Vitan mailiosoitetta, se on siis dvdolcis(at)gmail.com. :-)

Becka kirjoitti...

Bisquits: Uskon kyllä, että putilo tulee käytetyksi bileiden tiimellyksessä! Ja kiitos paljon, tämä pelasti sähkäriongelmani (: