tiistai 10. kesäkuuta 2008

Malta mieles

On tullut aika ilmoittaa, että pian meikäläinen jää lomalle. Taino lomalle ja lomalle, minä ainakin haluan ottaa sen lomana. Olen siis lähdössä pian kolmeksi viikoksi kohti Maltan saaria! Luvassa tulee olemaan koulutusta, viralisia tilaisuuksia, toivottavasti (tolkuttoman paljon myös) epävirallisempia tilaisuuksia, itseni grillaamista ja armotonta pisamien kalastelua. Hmm, uupukohan listalta jokin seikka? Ainii, ehkä myös vähän shoppailua shoppailua shoppailua!
Josta pääsemmekin pääpointtiin: Lets speak it out, sisters! Kaikki maltalaiset, (teidän että monet lukiojoista oikeasti asuvat siellä..) Maltan kokeneet tai muuten vaan siitä tietäväiset ihmiset, teidät on velvoitettu kertomaan (shoppailu-) vinkkejä, kokemuksia ja kaikkea mitä vain voi kertoa koskien Maltaa. No velvottamaan en ihan ehkä kykene, mutta you got the point. Olisi vain hirmu ihanaa kuulla joitain tarinoita, mielipiteitä ja niitä vinkkejä ennen lähtöä!

Kuvaclikcc.
Minä taas puolestani lupaan tehdä kattavan oppaan kyseistä saarimöhkäleestä, ajastettuja postauksia jottei tauko ole ihan kolmiviikkoinen ja aajattelinpahan järjestää arvonnankin kotiin tulessani. Palkintoina totta kai uunituoreita tuliaisia (;

Mitä teidän lomaanne sisältyy?

3 kommenttia:

Miina kirjoitti...

Hauskaa matkaa, shoppaile minunkin puolestani! ;) Onnea muuten blogisi osoitteen maininnasta Keski-Suomalaisessa :)

Kaisa kirjoitti...

Itse asiassa olen itsekin lähdössä hieman myöhemmin tänä kesänä Maltalle muutamaksi viikoksi. Innolla odotan vinkkejä! Hauskaa lomaa sinulle! :)

Becka kirjoitti...

Mitu: Kiitos ja kiitos! En olisi varmasti ikinä bongannut itseäni Keski-Suomalaisesta, jollet olisi maininnut. Huisin kova halit siis täältä päin (:

Kk: Kiitos ja lupaan että vinkkejä on tiedossa ennemmin tai myöhemmin palattuani. Itselläni on kalenteri täynnä jo paluusta viikoksi eteenpäin mutta kyllähän tälle pienoiselle sitä aikaa jostain saa (: