tiistai 10. kesäkuuta 2008

Never say never part 2

Totta kai tässä piti käydä niin, että kun jokin aika sitten kirjoitin postauksen siitä, miten tuskin tulen kukkamekkoa ostamaan, löysin sen parin päivän päästä suoraa suoran nokkani edestä. Mutta eihän tässä mitään, minä huostaanotan mieluusti suloisia kukkaisuuksia kirpputorilta käsin. Ja tällä kertaa koriini päätyi kukkaa kaksin kappalein, joka toimii hyvänä todisteena että höpötyksiäni täällä ei todellakaan kannata uskoa. Pikemmin uskon siihen, että jos jotain kirjoitan, toimin juuri päinvastoin! Listan jatkoksi voi siis tekaista: en tule ostamaan farkkutakkia, en lähetä sitä tilausta Forever 21 ennen loman loppua ja maltan mieleni ja säästän palkasta myös syksyyn, jolloin aikaa töille ei herukaan enää niin paljon. Noin, nyt voinkin sitten rikkoa lupaukseni kummastelematta asiaa se enempää (;

Löytö numero yksi. Oikeasti tämä taitaa olla pitkä hame, mutta uskon että voin käyttää sitä olkaimettomana mekkona vyön kanssa tuettuna. Yksilö on kuitekin kokoa 42 ja taidan joutua jälleen kerran tarttumaa niihin pelättyyn neulaan ja lankaan..

Tämä vasta löytö olikin! Suloisuu kun hyppäsi koriini vajaalla kahdella eurolla ja istuu päälle kuin jätski kesäpäivään (joista ei muuten ole ollut tietokaan näiden parin päivän sisässä, ÄRR).

Mitäs pidätte ostoksistani? Ja oletteko itse löytäneet mahdolliset kukkaismekot juuri kakkoskäden kaupoista, ne kun näyttävät olevan antoisimmat apajat tällä saralla?

6 kommenttia:

Salla kirjoitti...

Tuo vika mekko on ihan uskomaton löytö, onnittelut siitä!

Terveisin kateellinen ;)

Christina kirjoitti...

Ah, tuo viimeisin mekkohan on oikea unelma! Wow, mikä löytö!

Becka kirjoitti...

Salla: Hihii, kiitos! Itsekin kyllä olen tuosta ihan fiiliksissä, kerrankin tärppäsi (:

Christina: Kiiitos! Mekko näytti aluksi liian pieneltä mutta olen niiiin onnellinen että se sujahtikin päälleni muitta mutkitta (:

Jenni Ukkonen kirjoitti...

tosi söpöjä löytöjä!

Milla kirjoitti...

Wow. toi kukka mekko vähän sulonen. tollasen mäkin haluisin :)

Becka kirjoitti...

Jenni ja Milla: Kiitos, olen kyllä itsekin innoissani! Ja ei muuta kun etsimään, kyllä noita onnen potkuja joskus osuu kohdalle (: