maanantai 2. kesäkuuta 2008

Kesäkuun sitaatit

"What?!" for:

Kuva Cameronista kaljuna on jo monta päivää vanha, mutten voi olla kummastelematta asiaa edelleen. Minusta on käsittämättömän epäreilua, että jotkut ihmiset voivat näyttää inhimillisiltä, saatika sitten kauniilta kaljuina. Olen varma, että meikäläinen muistuttaisi lähinnä korvallista sipulia.. Niin ja siis otos on näpätty leffakuvauksissa, neitosella on vielä ainakin tietääkseni hiukset päässään.

"Mnf" for:

Muodin luojana tunnettu Yves Saint Lauren hyppäsi nyt sitten pilvien toiselle puolen näin 71-vuotiaana. Enemmän voi lukea ainakin Mintun postauksesta.

"Hmm" for:


Olen kiperästi uuden meikkivoiteen tarpeessa ja Glossyä selaillesani sekä Chanel että Biotherm kiinnittivät huomioni hyvillä arvosteluillaan. Onko kenelläkään kokemusta kyseisistä pakkelikerroksen luojista? Tai niin että luovatko ne pakkelikerroksen vai onko tulos luonnollinen?

"Hää?" for:

Olen jo kauan sitten luvannut analysoida dvd:nä ostamani Crash elokuvan. En ole kuitenkaan mitää teille leffasta kertonut, koska en ole liiemmin vaikuttunut kokemuksestani ja minulla on sellainen kutina että tuossa pätkässä mennään niin syvälle mietintöihin että ne ovat minulle liikaa. En siis pitänyt leffasta, liian hidastempoinen ja outo.

"Vau" for:
Nokiakin on tullut mukaa ympäristötön ja ekotekojen piiriin. Puljun nettisivuilta löytyy lisätietoa miten voit auttaa puhtaamman Itämeren puolesta. Minulta ainakin lähti kierrätykseen niin vanha puhelin kuin laturikin. Kaikki on sitä paitsi järjestetty niin helpoksi. Jeij, kiitos ja kummarrus että tälläisiä järjestetään!

"Whoa!" for:

Löysin vasta nyt Parisin Voguen Dec06/Jan07 olleet kuvat. Otokset todella hurmaavat aitoudellaan ja aiheilla jotka ovat täysin elävästä elämästä. Ketä muu rakastaa leikkiä tulella kynttilöiden äärellä?

Lähteet yks kaks kol nel ja omat kätköt.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minusta kyllä tuo cameron näyttää ihan kaamealta tuon kaljunsa kanssa, vaikka kauniit kasvot onkin!! Toivon tosiaankin, että tuo kalju on jokin leffa juttu. :D

Becka kirjoitti...

Anonyymi: Minusta Cameron on yllättävän kaunis ja täysin siedettävä! Mutta olen kyllä kanssasi samoilla linjoilla, ne kutrit ovat silti huomattavasti parempi vaihtoehto! :D