perjantai 7. marraskuuta 2008

I couldn't help but wonder

..miten paljon politiikka puhuttaa! Onhan se ennenkin puhuttanut, mutta jotenkin vaikuttaa siltä, että Yhdysvaltain presidentinvaaleista on muotoutunut entistä suurempi spektaakkeli, joka kaiken lisäksi tuntuu olevan muotia myös muotiblogien piirissä. En tosin valita, politisoiminen ja asioiden ymmärtämisen esittäminen on joskus tosi terapeuttista. Ja jos minäkin nyt vaikka esittäisin ymmärtäväni asioista jotain, voisin sanoa, että olihan se Obama oikea valinta.

..kuinka Sinkkuelämää-elokuvan jatko-osa tulee onnistumaan. En oikein tiedä, miten suhtautuisin uutisiin leffan kakkososasta. Toisaalta pidin pätkästä paljon ja haluan nähdä lisää, mutta toisaalta monet hyvät luomukset pilataan usein tuottamalla liikaa jatko-osia ja kehittelemällä tyhjäänyhjääviä juonenkäänteitä. Ehdotonta plussaa on kuitenkin muoti-ilmiöitä luoneen elokuvan uuden osan seuraaminen, ihan vaan vaikka niiden kaikkien ihanien kenkien vuoksi. Aiheesta uutisoi muun muassa Stara.fi.

..miten Helsinkiin ilmestyvä huippumuoti menestyy. Tiettävästi viisi päivää sitten pääkaupunkiseudulle avattiin ainakin muotiliike nimeltä Piucca, joka myy esimerkiksi Michael Korsin, Armanin ja See by Chloén tuotteita. Haluaisin tietää näin non-pääkaupinkilaisena, miten kalliit luksusputiikit menestyvät ja löytyykö markkinarakoa vielä muille suunnitelluille liikkeille.

Myös Mr. James Persen huippulaadukkaita ja -ihania miesten paitoja on saatavilla Piucasta. T-paitoja ainakin haluan päästä testaamaan ihan vain itselle seuraavaksi, kun lähestyn Helsinkiä!
..miksi Idolsin stailaukset näyttävät niin surkeilta. Sanotaan se nyt suoraa: minusta etenkin tyttöjen asuvainnat ovat olleet kehnoja ja kaikkea muuta kuin onnistuneita, saatika sitten trendikkäitä. En tiedä kuinka paljon laulajattaret ovat itse saaneet vaikuttaa vaatteisiinsa, mutta ainakin Jaana mainitsi jossain, ettei ole kovin hyvin viihtynyt puvustuksessaan. Miten tässä nyt näin kävi? Olisi ollut hienoa, että suositun sarjan stailauksiin olisi panostettu oikein kunnolla ja näytetty, että kyllä Suomessakin osataan. Positiivisia tuntemuksia ja jopa inspiraatiota on herättänyt kuitenkin Annan vaatetus, meikki ja muut valinnat. Tuntuu, että tyyli on pysynyt hänen näköisenään, erilaisena.

Mitä ihmettä? Luulin ja toivoin, että t-paita + mekko -yhdistelmä olisi jäänyt jo johonkin tuntemattomaan pimentoon menneille vuosille.

Kesän kovasta uhmasta huolimatta, en vieläkään ole saanut aikaiseksi kokeilla lettikampausta hiuksiini. Annan kuontalo oli hyvä muistutus siitä, miten kivalta se voikaan näyttää.

Lähteet JP, Barack ja Idolit.

2 kommenttia:

aino.t kirjoitti...

Toivottavasti Sinkkuelämää-elokuvan seuraava osa onnistuu, vaikka yleensähän jatko-osat eivät ole niin hyviä kuin ensimmäinen..

Becka kirjoitti...

Apple: Niimpä! Olisi tosi harmi, jos elokuvasta tulisi floppi, niin jäisi varmasti huono maku suuhun koko meningistä.