perjantai 7. marraskuuta 2008

Happyhappyjoyjoy

Olen surkea kaikkien projektien, haasteiden ja lupaustenkin kanssa. Rajapäivämäärät ja sovitut asiat muuttuvat täydelliseksi suklaapuuroksi (oi, tuli nälkä) välittömästi pääni sisällä. Tästä huolimatta, ei saa kuitenkaan ajatella, etteikö minua kannattaisi heittää hauskoilla haasteilla, sillä nautin niistä suuresti ja teen kaiken kuitenkin aikanaan.

Tässä nyt lista outouksista, joita on ainakin pohdittu oikein ajan kanssa.

1. Kunnolla kuoritut mandariinit
Kuori ei sinällään ole hirveän herkullinen makuelämys ja myös minä muiden tavoin pyrin repimään sen mandariineistäni pois, mutta se ei pelkästään riitä. Ne valkoiset hörhelöt, jotka ovat liimautuneet jokaiseen mandariiniviipaleeseen, on saatava myös irti. Makuelämys muuttuu hieman, mutta täytyy myöntää että vaikutus paremmasta lopputuloksesta taitaa johtua pääosin pääni sisällä syntyneestä pakkomilteestä. Menee muuten ihan törkeästi aikaa, kun ne kaikki pitää raaputella pois ennen nautintoa!
Minulla on myös sama juttu kuin Bisquitsilla, eli tykkään paljon enemmän vihreistä banaaneista kuin normaaleista keltaisista. Itse asiassa olen allerginen banaaneille, mutta jostain syystä vihreitä pystyn syömään ongelmitta.

2. Joku muu unikaveriksi kuin kännykkä
Joka ilta kun lamppu sammuu asetan kännykkääni herätyksen (07:27) ja heitän sen lattialle mahdollisimman kauas sängystäni. Syy ei piile siinä, että yritän saada itseni aamuisin nousemaan sammuttaaksen herätyskellon (vaikka sekin on toki kelpo sivuvaikutus) vaan siinä, että uskon kännykän lähettävän vaarallista säteilyä enkä voi nukkua, jos Herra Sony Ericsson hengaa kanssani samalla tasolla.

3. Siisti vessa
Myönnän, tämä on pakkomielteeni. Mikään ei ole kamalampaa kuin likainen vessa. Jos vieraita on tulossa ja paikkojen pitää olla siistit, tarkistan aina ensin vessan sillä se on minusta kaikkein tärkeintä (kunhan muualla ei ole mitää överikamalaa, kuten esimerkiksi viime viikolla, jolloin 3v. serkkuni oli päättänyt leikkiä makaroonipussilla..). Tummat hiukset lavuaarissa ovat pahimpia ja vaaleatkin aiheuttavat vilunväreitä. Outoa tästä tekee se, että vaikka olen kaikkea muuta kuin siisti ihminen, vessa tosiaan pysyy aina putipuhtaana. Olen myös samis Idolsin Marikan kanssa, joka pitää tärkeänä että vessanpytyn kansi on aina alhaalla (itse toimintahetkeä lukuunottamatta tietenkin, ehhehehee).

4. Kauheat aamut ja soiva muki
En tiedä mistä meidän astiakaapissa majaileva soiva kahvimuki on peräisin, mutta se tosiaan kuuluu vakiovarusteena niihin kaikkein ankeisiin aamuihin, jolloin naamani muistuttaa haisunäädän takapuolta ja mielialani jotain vielä hirveämpää (ja tadaa, siinä katosi nälkä).
Minusta kuitenkin on kieroutuneesti erittäin huvittavaa juoda ärsytyspäivinä aamukahvinsa ylipirteänä soivasta naurettavasta mukista, jonka kanssa menisi pidemmän päälle hermot. Onneksi huonoja aamuja on melko harvoin ja muki on vielä tähän saakka ainakin ollut lentämättä ulos ikkunasta.


5. Munan rikkomisen sietämätön vaikeus
Siis tämä on asia, jota En Vaan Osaa. Väitän pärjääväni melko hyvin keittiössä ja hallitsevani kaikki perustaidot, mutta raa'an munan rikkominen on taito, joka majailee jossain aivan eri sfääreissä keittotaitojeni kanssa. Löytyykö kohtalontovereita vai olenko ainoa täysikasvuinen ihminen, joka kokee asian ylitsepääsemättömän haastavaksi?


Sitten muihin asioihin, nimittäin, hitto vie olisittepa nähneet ilmeeni kun näin kommenttiboksissa vinkit annetuista tunnustuksista blogia kohtaan. Ihan huippua! Sain Caramelokselta ja Ahaalta Premio Dardos -lätkän ja Caramelokselta vielä I love your blog -tunnustuksen. Kk antoi myös suloisen myyrä-palkinnon, vau! Viime viikon hoinkin vain otsikon osoittamaa rallatusta, kun oli niin hyvä mieli. Kiitos! Itse en viitsi näitä enää eteenpäin laittaa, mutta muuten vain voisin osoittaa paljolti kiitosta Bien dans sa peau-, Oi ihana turhamaisuus!- ja Dirty pretty things -blogeille, jotka ilostuttavat ja antavat uutta inspraatiota poikkeuksetta.

Hyvää alkanutta viikonloppua kaikille, olkaahan outoja ja pitäkää hauskaa!

Kuvat; mandariini ja muna.

5 kommenttia:

aino.t kirjoitti...

Minunkin piti ennen kuori mandariini kokonaan, mutta enää ne valkoiset jutut siinä eivät häiritse.(:

Sara kirjoitti...

Hauska postaus, hauskoja omituisuuksia :)

Ja kiitos kehuista <3

Kaisa kirjoitti...

Haha, kännykkä unikaverina on taas minun pakkomielle. Jotenkin sen vaan pitää olla siinä vieressä . :)

Becka kirjoitti...

Apple: Joo, mäkin odotan sitä että pääsen jotenkin yli tästä vaiheesta. Vaikuttaa nimittäin mandarinahmimismäärääni melko lailla, kun tuo vie niin paljon aikaa!

Bambi: Hauska niitä oli kyllä kieltämättä keksiäkin! Ja eipä mitään, kiitos sinulle (:

Kk: Heh, eikö niillä kaikilla miljoonilla kirjoituksilla siitä, miten vaarallinen kännykkä on, ole mitään vaikutusta sinuun?! Okei, myönnän että kuudes outouteni voisi olla liian helposti eriskummalisten tutkimusten uskominen (;

eeva kirjoitti...

Kiitoksia! :)