keskiviikko 12. marraskuuta 2008

Hyväksi havaitut

Eilisen vaatetus ja sen tasokas kuvauspaikka:

Harmaa paita Vero Moda, liivi H&M, huivi H&M, mustat pillifarkut Lee ja villasukat mammamade.
Eilen tuli juostua kaupungilla oikein urakalla. Saavuttuani kotiin ja taisteltuani sitä tuulta vastaan, olin vakuuttunut, että ansaitsen jotain hyvää. Energiataso oli kuitenkin niin alhaalla, että päädyin heittämään uuniin vain ylisimppelin puolukkapiirakan.
Tiedän, että superlatiivien käyttö maailman-sanan yhteydessä on riski, sillä siitä tulee helposti liioitteleva maku, mutta sanon sen silti; tämä piirakka on maailman helpoin ja silti todella maukas!
Tässä reseptilyhennös, klikaten suuremmaksi!
Uusien astioiden ensikäyttö on aina myös hykerrytävän palkitsevaa puhaa. Eilen koin sen uuden Ikean kulhon ja vispilän kanssa.
Kokkaamisessa hauskinta on soveltaminen. Eilen korvasin karpalot puolukoilla ja testailin miten käy, kun omenamehun vaihtaa appelsiiniin. Puolukat toimivat hyvin, mutta appelsiinimehu ei. Tai sitten sitä pitäisi laittaa vain paljon pienempi määrä kuin tuossa ohjeessa, sillä ainakin nyt tuju mehu toi piirakkaan todella vahvan maun.

Sovelsin vielä lisäämällä yhden extramunan, sillä nuo olivat jotain tipuversioita. Kulhosta bongattavissa myös eräs salaperäinen bloggari.

Olihan se uusi variaatio kuitenkin sen verran hyvää, että pakko oli syödä kaksi palaa ja ihmetellä jälleen kerran, miten joku näin yksinkertainen ja helppo voi olla noin taivaallista! Suosittelen ei-niin-kokeille, kiireeseen tai vaikka tiistai-iltoihin, joilloin ei jaksa panostaa paljon mutta haluaa hyvää!

5 kommenttia:

Anna kirjoitti...

nam, mullekin maistuisi!

veerra kirjoitti...

hyvältä näyttää ja kuulostaa ((:

Becka kirjoitti...

Anna: Ei muuta, kun tekemään! Tuossa onnistuu ihan oikeasti jokainen (:

Veerra: Kiiitoksia!

Unknown kirjoitti...

Pitääpä testata tota joskus,mutta puolukoista en niin tykkää ;DD

Becka kirjoitti...

Lilya: Kannattaa, sillä toi on päässyt ainakin mun suosioon juuri superhelppoutensa vuoksi (: Ja puolukat voi huoletta korvata lähes millä marjalla tahansa!