maanantai 10. marraskuuta 2008

Ostot pt. 4

Tässä jämäesittelyt Tukholmassa tehdyistä ostoista:


First things first; this is where my money nowadays stays. Although.. it doesn't actually stay there. Eli uusi kukkaroni, jota olinkin puolellasilmälläetsinyt jo pidemmän aikaa. Tämä aitoa nahkaa oleva yksilö löytyi Topshopista ja lähti mukaan n. 30 euron hintaan. Tuo on muuten todella kiva, mutta parin viikon käytön jälkeen olen tullut siihen tulokseen, että se on A) armottomasti liian pieni tai B) minulla on armottomasti liikaa rahaa. Erinäisistä syistä olen kuitenkin vakaasti sitä mieltä, että rahaa ei voi koskaan olla liikaa, saatika tarpeeksi edes nyt. Uusi lompakko siis nauttii juhlalompakon roolista, koska on niin pikkuinen ja nykymaailma on täynnä kaikkea plussaa ja bonusta ja jäsenkortteja, jotka ovat yksinkertaisesti sille liikaa.


Tämä valokuvakehys lähti mukaan Urban Outfittersin alesta. Olin aluksi ihastellut mustaa versiota alakerran näyteikkunoisa ja kun bongasin tämän kirkkaankeltainen alennustarra kyljessä, se oli menoa!

Tax freestä tein tasan yhden ostoksen. Tadaa, ensimmäinen All about eyeseni! Vielä en ole ehtinyt testaamaan, sillä päätin että kerrankin täytyy käyttää kaikki jämät kaapista loppuun. Tosin voi olla että turvaudun tähän hyvämaineiseen putiloon, jos perjantaiyöstä lähtien minua peilistä tuijottava panda ei ala kadota mihinkään..

Topshopista sai kenkiä ostaessa kaupanpäälliseksi Perfect-nimisen lehden. Olin enemmän kuin tyytyväinen saatuani tämän omistukseen. Glamour taas on sopivan kevyttä luettavaa ja toimii hyvin edustamassa perinettä, jonka mukaa ostan joka maasta muotilehden - tai kaksi. Ja voitteko kuvitella, että ihminen on niin kiireinen, ettei ole vieläkään ehtinyt kahlaamaan noita läpi, vaikka ostohetkestä on melkein kuukausi? Ensi viikolla pyhitän vaikka väkisin aikaa käsipainoiksi sopiville lehdille ja kupille valkoista teetä.

Tässä vielä pari söpöä, jotka onkisin Urban Outfittersiltä. Miten muffinssihullu ihminen voisi vastustaa näitä? Huulirasvana ei ehkä tasokkainta laatua, mutta ei sillä niin väliä, purkit ovat niin pirun suloisia ja tuoksu taivaallinen!
Tunnen pyhää vastuuntuontoa pyöritellä täällä vielä yhtä asiaa, jonka kuulin myös joka toisen vastaantulevan suusta. Kiva keli. Uusi tukka (tästä lisää myöhemmin) litimärkänä, kengät läpi ja sähköt poikki (onneks on akku!), I say no more. Oikeastaan tästä kuuluisi vetää myös positiiviset johtopäätökset: Mikään ei ole tällä hetkellä tunnelmallisempaa kuin kynttilänvalo, jäätelö suoraa purkista ja viltin alla nyhjöttäminen rakkaan kanssa. Enjoy you guys!

4 kommenttia:

Rubio kirjoitti...

Aah, ihania huulirasvoja! :D

petra kirjoitti...

all about eyes on loistava!!

http://youfeelinit.blogspot.com

Caramelo kirjoitti...

Oi. Minäkin ostelen muuten AINA ulkomailta muotilehtiä, kaverini ovat myös oppineet tuomaan niitä tuliaisiksi. Viimeksi sain Kanadasta Teen Voguen, joka ilmestyi muuten paaaljon myöhemmin Suomen lehtihyllyille ;)

Becka kirjoitti...

Rubio: Mäkin ihastuin niihin täysin! Tosin nyt täytyy sanoa, kun oon niitä käyttänyt, ettei niistä jotenki saa mitään irti vaikka kaivaa oikein kunnolla? Mutta tuoksu ja söpö ulkonäkö on edelleen tallella (:

Petra: Oi, mukava kuulla! Olen päässyt pahimman panda-vaiheen yli, mutta joka tapauksessa purnukka pääsee pian käyttöön (:

Caramelo: Joo, lehdet on ehdottomasti osa kulttuuria, johon matkoilla on pakko tutustua! Niin kuin shoppailukin, totta kai (;
Ja vautsi, varmasti mahtavaa saada tuollaisia tuliaisia!