perjantai 17. lokakuuta 2008

Under the tuscan sun

Niin kuin jo kommenttiboksissanikin paljastin, tuli sittenkin käytyä siellä Hulluilla Päivillä viime viikolla. Hirvittävän hulluksi en kuitenkaan itse heittäytynyt, tässä nimittäin ostokseni Stockalta:

En saanut jostain syystä kuvaa kääntymän, mutta siis siinä komeilevat peruspokkarit; Härkösen Häräntappoase ja Haydenin Tiikerin lapsi. Kumpaakaa en ole vielä saanut luettua, nyt on vihdoin korkea aika!


Tämä timanttikoru löytyi Glitteristä muistaakseni n. 8 euron hintaan. Taustalta löytyy Marilyn kalenteri, tosin kaksi vuotta vanha versio siitä heh.. Ne kuvat vaan on niin ihania etten ole raaskinut heittää koko kalenteriä pois!

Anttilasta nappasin mukaani myös Toscanan aurngon alla -leffan, jossa on niin ihana tunnelma ja maisemat. Tässä kohtaa mielestäni outo loppu ei paljon painanut, parantumattomalle Italia-ihmiselle pätkä on parasta viihdettä.


Olen muuten takaisin Suomessa! Tosin niin reissussa rähjääntynyt, (en ole ikinä tiennyt, että shoppailu voi olla noin rankkaa) että fiksumpaa tekstiä tulee vasta huomenissa. Mutta täytyy sanoa, että minulla on teille vaikka mitä ihanaa! Monta taivaallista ostosta ja vihdoin kaikki arvontakamat kasassa. Ei voi muuta sanoa kuin stay tuned!

2 kommenttia:

Juuli Linnea kirjoitti...

Kivoja hullujen päivien osteluita! Ja oi tuo Toscana leffan kuva, mikä miljöö!

Becka kirjoitti...

Caramelo: Jep, taidankin tästä Daim-pussin ja glögi-mukin (!)kanssa siirtyä sohvalle sitä tuijottelemaan.