lauantai 27. syyskuuta 2008

Sunny day Sunday

Urban Outfittersin nettisivuja selaillessa löytää nopeasti monta vaatekappalette, joille olisi hyvin tilaa vaatekaapissa. Varsinkin tuollaiset paksut huivit ovat kummitelleet minua jo tarpeeksi kauan, haluan haluan haluan! Samoin talvitakki ja -kengät ovat välttämätön "paha", joka on shoppailtava pian. Tukholman reissuun on vielä kaksi viikkoa ja ajatus siitä ajasta ilman yhtäkään uutta pipoa, kaulahuivia, lapasta, takkia tai kenkää kuulostaa melko raa'alta. Olen tullut siihen tulokseen että niille sallitaan tilaa syysostoslitassa. En nimittäin ole hankkinut liilaa asiaa tai niittivyötä, nämähän voisi korvata niillä?

Sen verran olen myös luistanut, että Asoksen alesta lähti mukaan tämä hauska t-paita, jolle löytyy todellakin tilaa arkikäytössä. Eikö olekin söpö? Tilasin myös yhden perustopin ja kauniin valkoisen kaulahuivin - niitä kun ei ole koskaan liikaa.

Ja kyllä, olen harvinaisen tietoinen siitä, että syyskuu lähenee loppuaan ja paidan painatus päivämääräraja on melko lähellä. Kuva onkin valmiina, joten ainut puuttuva asia on silityspaperi, jolle printtaan painettavan kuvan. Sen haen maanantaina, joten enkähän ehdi saada projektin valmiiksi juuri ja juuri ennen syyskuun loppua. Tässä kuva, jonka ajattelin painaa:

Mitäs tykkäätte? Ihan perussettiä, kuva täynnä erilaisia Voguen kansia. Tälläistä olen suunnitelllut jo pienestä pitäen joten tuli sellainen olo, että ensimmäisen paidan täytyy näyttää nimenomaan tältä.
Ja jottei koko postaus menisi joutavaksi höpöttelyksi ja jotta tästä tulisi vielä sekavampaa, läntätäämpä viimeiseksi pari kuvaa Natalia Vodianovasta. Ihanan seesteistä, eikö?


Kuvat Fashion, Art & Type lehdestä, lähde FotoDecadent. Kaikki UA-kollaasin kuvat merkin kotisivuilta.

Ei kommentteja: