keskiviikko 24. syyskuuta 2008

Go colour!

Tänään raikkaat ja kirkkaat pastellisävyt iskevät ja kovaa. Alla oleva huulipunasävy on niin kaunis, että se saa jopa minut herktsemaan tattumista värjäävään putiloon perusvoiteen siasta.
Kannattaa muuten klikkailla isommaksi, jotta näkee tuon huulien sävyn oikeen kunnolla!

Viimeinen kuva todisteena siitä, ettei rakkauteni epävärillisempiinkään asukokonaisuuksiin ole kadonnut mihinkään. En osaa sanoa, mutta jostain syystä kuvan look on ihan tajuttoman upea. En tiedä on syynä huolettomasti heitetyt hiukset, rohkea huulipuna, kaunis tausta vai nuo vaatteet, mutta kyllä, voin sanoa sen taas: olen inspiroitunut.

Ja hei muuten, minun on pakko keksiä yleismääritelmä tummille, haaleille ja hempeille väreille. Sillä teksteitä bongatut värikkyydettömyys tai epävärikkyydettömyys eivät välttämättä ole ihan parhaimmat käsitteet. Löytyykö teiltä ehdotuksia, miten voin kuvailla syksyn värimaailmaani jolta löytyy siis mustaa, harmaata, sinistä, lilaa, vaaleaa rosaa, shampanjaa sekä kevyen kermaisia värejä? Tiedättehän, kun ei ne ole sellaisia vahvoja värejä kuten punainen tai perussininen niin niille voisikin löytyä joku yhteinen nimitys? No ehkä ne nyt vaan kulkevat nimellä tummat sävyt ja hennot värit.

Kuvat Go Fug Yourself, The Sartorialist ja Facehunter.

4 kommenttia:

DEA kirjoitti...

ite en keksi mitää yhteist sanaa tolle värimaailmalle... :S Se on kyl todella ihana kuva. ...tais olla se vika, mikä no kaikkein inspiroivin. <3 ihana...

Becka kirjoitti...

Fiore secco: Mäkin oon samaa mieltä, nytkin vaan katselin kuvaa ja mietein että mikä ihme siitä tekee juuri niin valloittan? Vieläkään en ole keksinyt, mutta ihana se kyllä on!

Anonyymi kirjoitti...

tuo Cynthia Nixonin mekko on upea!

Becka kirjoitti...

Hansu: Niin mustakin, ihanan värinen!