keskiviikko 6. elokuuta 2008

Lupa ostaa

Sesongin ja vuodenajan vaihtuessa on ihan normaalia, että pientä hulluutta on havaittavissa uusien vaateilmiöiden hankinnassa. Jottei hurahdus kuitenkaan turpoisi yli äyräiden (niin kuin sillä on tapana..) päätin laatia syysostoslistan. Ja okei okei, toinen syy tähän on se ostolakko. Eli vain alla olevat houkutukset ovat tervetulleita kotiin saakka. Ja luvatkaakin tinttasta minua ja kunnolla, jos tulee lipsumisia!

1. Hattu

Tämä on tainnut tulla jo kerrottua, mutta oi kyllä! Haluan. Heti.

2. Liivi

Monessa muussakin muotiblogissa on näkynyt liivihehkutuksia ja ainakin minuun tämä trendi puree kuin hyttynen kesäyössä! Tuo kuvassa oleva kappale hipoo täydellisyyttä. Enkä viitsi edes vaivautua jälleen hehkutamaan, miten hyviltä hattu ja liivi näyttäisivät yhdessä. Tämän löytämisessä on vain ollut pieniä ongelmia, voi olla että täytyy laittaa tilaus tulemaan perus henkkamaukalta.

3. Niittivyö
Tämä SATC-elokuvasta syntynyt trendi on sitä laatua, että itseänikin ihmetyttää niittihimo. En olisi heti uskonut kinuavani tuon tyyppistä kaistaletta vyötäisilleni..

Mitään perinteistä niitteilyä en kuitenkaan halua, vaan rennompi ja pehmeämpi vaihtoehto olisi kiva. Kuvan kyseessäoleva kapistus on kuolattavan ihana ja erittäin hyvä esimerkki tähän!

4. Ohut harmaa


Viime vuoden jäänteiltä harmaa on edelleen suosikkiväri-listassa. Syksyksi haluan löytää jonkun pehmeän, ohuen ja rennon vaateluomuksen päälleni. Kuvan t-paita käärityillä hihoilla on todella hyvännäköinen, mutta yhtä hyvin voisin valita kaupasta jonkun pehmeän neuleluomuksen syysiltoja varten. Kuvasta löydettävissä myös kaunista liiveilyä!

5. Liilaluomus


Lilaa! Tai mikä ettei jotakin kauniin sinistäkin! Mutta siis en ole ostamassa mekkoa, vaan kuva havainnollistaa haluamani värimaailman. Keskimmäinen ja oikeanpuoleinen ovat molemmat todella herkullisen värisiä! Tästä minulle riittäisi pelkkä peruspaita, kunhan vaan se väri on kohdallaan.

6. Huivi

Syksyllä huivit ovat ehdoton juttu. Itse haluaisin nimenomaan valkoisen rättisen, mutta mikäli muitakin ihanuuksia löytyy, olen valmis ottamaan ne hyvään huostaan! Eihän huiveja voi koskaan olla liikaa?

+ Jokeri

Joskus voi käydä niinkin hullusti, että ostolakon aikana tielle sattuu jotain täydellisyyttä hipovaa, sellaista, jolle ei vain voi sanoa ei. Näitä tapauksia varten jätetään Jokerikortti, jonka olemassa olo pelastaa monilta pimeiltä raivokohtaukilta ja yksinkertaisesti hulluksi luulemisilta. Tänä syksynä osaisin kuvitella käyttäväni Jokkea johonkin ruudulliseen, nahkaiseen tai ylipolvenmenevään.

Ja siis, pakko mulle on lupaa antaa mennä tota Jokeria katsomaan! Vai mitä?

Mitä ihanuuksia teidän ostoslistoiltanne löytyy?

7 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Tällä hetkellä ostoslistaltani löytyy ehdottomasti paljon kaikenlaisia syysvaatteita. Kesävaatteita kyllä löytyy vaikka mitenkä paljon, mutta vaatekaappi oikein huutaa lämpimiä villapaitoja ja lämpimiä, syksyisiä värejä.
Sinun tapaasi minunkin listaltani löytyy myös liivi, mutta juuri oikeanlaista on tosi vaikeaa löytää. Ehkä olen vain liian kriittinen :)

Christina kirjoitti...

Minun ostoslistaltani löytyy tällä hetkellä aika paljon kaikkea tylsää - peruspaitoja, sukkia, sukkahousuja sun muuta. Mutta niitä kyllä tarvitsee aina.

Unknown kirjoitti...

No mun ostoslistalta löytyy paljon kaikkia neuleita,sitten kans tuollainen hattu,farkut,hameita,syyskengät ja ruskea (teko) nahkatakki!:>
Niin ja perusvaatteita!

aino.t kirjoitti...

Listalta löytyy paksut, harmaat sukkikset, iso villapaita/-takki.. Myös liivi voisi olla kiva.

Anonyymi kirjoitti...

Mulla olis kanssa hakusessa jonkunmoinen liivi, tuossa harmaa paita -kuvassa oleva farkkuliivi olisi kutakuinkin täydellinen;) Lisäksi pitäisi hankkia uudet nilkkurit, paksuja sukkahousuja, syksyinen hame, paksuja neuleita ja huiveja:)

Roosa kirjoitti...

Pooloja kaikissa syksyn ihanissa väreissä on minun listallani! Tai haaveissani.. ;)

Becka kirjoitti...

Kk: Minustakin on ihanaa, että vihdoi pääsee oikein luvan kanssa ostelemaan huiveja, hanskoja, pipoja ja niitä villapaitoja! Ja liivi on tuottanut minullekin pään vaivaa, tehdäänkö sopimus että raportoidaan toisillemme mikä bongauksia tapahtuu? (;

Christina: Perusostokset ovat ehkä tylsiä, mutta niitä kaikkista tärkeimpiä vaatteita! Ja minä ainakin suosittelen tälläisen ostoskierroksen tekemistä loistavassa seurassa ravintolaruokailun yhteydessä, silloin kaikki sujuu kuin tanssi (:

Lilya: Itse juuri mietin millaiset kangät ja takin ostaisin JOS ostaisin, mutta asia jäi vähän epäselväksi enkä hirveästi viitsi sillä päätäni vaivatakaan, jottei houkutus kasvaisi liian suureksi (;

Apple: Jep, kuulostaa hyvältä! Omat paksun harmaiset sukkahousuni ovat ainaki oleet jo nyt käytössä (:

Anonyymi: Tuon listan sisällön kelpuuttaisin helposti myös omaan kaappiini! Paitsi haluaisin ehkä mielummin neuleliivin, vaikkakin kuvan farkkuliivi kieltämättä näyttää ihanalta..

Roosa: Olen kyllä sitä mieltä, että ajattomia perusvaatteita (kuten pooloja) voi hyvällä omalla tunnolla ostaa parikin kaappinsa (;