tiistai 2. syyskuuta 2008

Le jotainoikeaoppista

Noniin, kamera on turvallisesti palannut takaisin omistajalleen ja omistaja taas heivannut kuvat turvaallisesti koneelle. Teetin tuossa tunnin turvallisia varakopioitakin kaikista tästä gigabittiviidakosta löytyvistä ihanista otoksista, etteivät vaan pääse häviämään.

Tässä niitä uutukaisia kuitenkin. Melko H&M-painotteista on, mikä vähän harmittaa. Olen päättänyt panostaa laatuun, mutta jotenkin hädässä ja paniikissa tulee aina tehtyä ostoksia Hennesissä? Luotan kuitenkin siihen paljon puhuttuun Tukholmaan, eiköhän sieltä löydy säästetyille pennosilleni uusia, hyviä majapaikkoja.

Pitkähihainen harmaa pehmoisuus ja liivi ovat molemmat H&M:ltä. Alunperin minulla oli pelkästään tuo liivi, mutta sitten äitini meni ja tilasi minulle tuon paidan koska se vaan oli niin mun näköinen. No eihän tuosta nyt voi kieltytyä, varsinkaan, kun rahoituskin luvattiin hoitaa kotopuolesta.

Tämä taas on sellainen päivänpiristäjä, ettei ole aikoihin nähty! Kun näin paitiksen Indiskassa, en vain voinut vastustaa sitä. Syksyn ruutukuosi on nyt hankittu ja ostoslakon Jokeri käytetty.

Hattuni löysin pitkän ja hermoja sekä henkistä hyvinvointia koettelevan metsästyksen jälkeen H&M:n postimyynnistä. Kappale on miesten osastolta ja osoittautui kaikista peloistani huolimatta juuri sopivan kokoiseksi.

Olen kuitenkin mielestäni hyvin pysynyt ostolakossa ja shoppailut hienosti listan mukaan! Enää puuttuu se liila asia ja lämpimät huivit näitä hullun kylmiä syyspäiviä lämmittämään. Tarkemmin harkittuani tulin nimittäin siihen tulokseen, etten oikasti tarvitse kunnon niittivyötä. Itseltäni kun löytyy jo vanha tummanpunertava versio. Mielelläni vaihtaisin kortin kyllä esim. niittipantaan tai -koruun..

Ps. Huomasin vasta nyt, että edellisen postauksen otsikossa on komea kielioppivirhe. Sitä se teettää kun vasta perusteita opetteleva wannabe-ranskatar menee epätoivoisesti jotain kyhäilemään fiilistelyn pohjalta. Antakaahan anteeksi ja toivottakaa toki samalla tsemppiä jatkoa varten, sillä sitä tämän kielen opiskellussa tarvitaan!

Ei kommentteja: