maanantai 1. syyskuuta 2008

Le complet dimanche

Täydellinen sunnuntai. Leivoin pullaa (miksei kukaan kertonut että ne paisuu niin järjettömästi uunissa ja että rusinat pullan pinnalla palaa helposti?), join Maraboun kaakaota ja otin vain lunkisti. Näitä päiviä lisää! Tarkoituksena oli alun perin esitellä uusia ostoksia, mutta koska jätin kamerani eilen bilapaikalle, saatte tyytyä Hoy fashionista kerrättyihin inspiraatioasuihin.

Voisi siis sanoa, että värikyydettömyys kiehtoo edelleen (voiko noin oikeasti sanoa?). Tämän perusteella päivän linkkivinkkinä toimisi hyvin Chronicles of neverin kotisivut, joissa jotkut asukuvat saavat ehkä liian viikatiemies-efektin aikaan mutta niitä lukuun ottamatta, katsokaa noita luomuksia!

Inspiraatiota voisi hakea myös tältä videolta, jonka bongasin alunperin Mintun blogista. Kiitos vinkistä!
Mitä mieltä olette asuista? Mistä itse haette inspiraationne?

3 kommenttia:

DEA kirjoitti...

käy katto-> http://dobbye.webs.com

Anonyymi kirjoitti...

hmm värittömyys vois olla parempi? :D

Becka kirjoitti...

Fiore secco: Vau, kiitos vinkistä! Oletko itse puljun takana? Ja mistä pirusta tiesit että juuri tuollaiset tekeleet iskevät minuun ja lujaa? (;

Anonyymi: Hmm, mietin kyllä tuota sanavalintaa, mutta tulin siihen tulokseen että se tarkoittaa kaikkien värien pois karsimista. Itse kuitenkin haluan säilyttää syksyn pukeutumisessa mm. violetin, sinisen ja vihreän sävyjä. Mitään värikästä en kuitenkaan halua.. Toivottavsti ymmärrät pointin tästä sekameteliselittelystä?