perjantai 12. syyskuuta 2008

Hardware

Kyllästymishaukoituksien uhalla on minunkin vähän puhuttava New Yorkin muotiviikoista. Silloinhan taotaan kun rauta on kuumaa, eikö?
Olenkohan lukenut merkintää muotiviikoista, jossa ei olisi mainittu Herraa nimeltä Wang? No, eihän ketään voi syyttää. Mallisto on lumoava. Siinä on paljon uutta, mutta se on silti erittäin wangmäinen, se on värikäs mutta samalla hillitty, se on leikittelevä muttei missään nimessä yliampuva. Se on hyvä.

Alexander Wang
Ainut asia, mikä minua hämää on mallien kiiltävä meikki ja himotiukat kampaukset, ei toimi ainakaan näissä kasvoissa alkuunkaan.

Hervé Léger
Yllätyin itsekin siitä, miten mallisto lumosi minut. Tämähän on loistavaa: nahkaa, harmaan eri sävyjä, minejä, niukkoja linjoja ja selkeyttä. Tätä ihastusta on vaikea kuvata, se on vaan niin, ihanaa.

Zac Posen

Vaaleus, puhtaus, jakut ja huivit. Myös mallien kampaukset näyttivät toteuttamiskelpoisilta, tätä voisi testata seuraavana bileiltana..

Marc Jacobs

Tähän täytyy kyllä sanoa, että olen yllättynyt. Odotin ehkä jotain hieman erilaista. Vielä tässä vaiheessa mielipiteeni olisi tiukka ei, mutta montaa kanssasisarta seurattuani olen saanut sen käsityksen, että mitä useammin on malliston katsastanut, sitä enemmän se avautuu.

Ps. Meidän Suvi on muuten bongattavissa kolmeen otteeseen, way to go girl!
Kuvat

4 kommenttia:

Jenni Ukkonen kirjoitti...

Kaksi ekaa on parhaat ;) Ja näköjään Wang jatkaa noita laatikkomaisia bleisereita että kai sellainen on hakittava...

Becka kirjoitti...

Jenni: Samaa mieltä! Tuollaista bleiseriä olen katsellut jo pidemmän aikaa puolella silmällä..

Sofia kirjoitti...

Kyselit siitä värijutusta ? :>
Niin en siis itekkään ole mikään ekspertti mutta sen verran osaan sanoa että koita vaihtaa blogimalliksi "washed denim" ja sitten menet sinne ulkoasu kohtaan mista vaihtelet värejä yms :)

Saiko tuostakaan nyt sitten mitään selvää:D

Becka kirjoitti...

Sofia: Uu, kiitti ihan superisti vinkistä! Nyt tämä näyttää juuri siltä kun pitääkin (: