lauantai 13. syyskuuta 2008

About beauty

Kauneuskyseilyitä on tullut lueskeltua monesta paikkaa ja ainakin kahta eri sorttia, itse ajattelin vastailla tähän Yummystä bongaamaani versioon.


Milloin aloitit meikkaamisen? Olin pitkään oikea luonnonlapsi! Ripsiväri tuli kuvioihin vasta yläasteella ja puuteri ym. peiteaineet vasta siinä 7. luokan puolessa välissä, kun teinitytön iho-ongelmat hyökkäsivät kimppuni toden teolla.

Suurin kauneusmokasi? Veikkaan, että kuulin asiasta nimeltä kulmakarvat ja niiden nyppimen/värjääminen ekan kerran vasta joskus 14-vuotiaana. Siihen saakka muistutin kuvissa lähinnä kulmakarvatonta hippiä vaaleaverisyyteni vuoksi.

Kuvaile arkimeikkiäsi: Yksinkertainen, nopeasti valmistuva ja luonnollinen. Arkimeikkiin kuulluu kasa Make Up Storen (tästä on ollut puhetta ennenkin..) ihmepaletista, hieman Biothermin meikkivoidetta ja kerros Lancômen Hypnôsea ripsissä. Joskus oikein villeinä perjantaiaamuina voin myös vetää nopeat rajaukset hurjan kätevällä MUS:n kakkulinerilla.

Suosikkimeikkimerkkisi? Yhtä suosikkia on vaikea sanoa, mutta kaikki yllämainitut tuotteet ovat muodostuneet jo luottokamaksi ja niistä on helppo päätellä myös lempparini. Varsinkin Make Up Storen mainittuja tuotteita suosittelen lämpimästi! Ainiin ja Mac on myös yksi suosikeistani.

Kuinka kauan sinulla menee aikaa arkimeikkiin? Alle 10 minuuttia, niin siinä aina käy että aamupala kiinnostaa enemmän kuin kasa putiloita..

Olet lähdössä ulos ja saat käyttää vain kahta tuotetta meikkisi tekoon. Mitkä tuotteet valitset? Pakko sanoa se jo mainittu MUS:n Cover All Mix , joka tekee oikeasti ihmeitä tummille silmän alusille. Ja toinen valintani olisi musta ripsiväri ihan vain siksi, että se avaa silmät ja antaa väriä luonnollisesti vaaleille ripsilleni.

Minkä kauneudenhoitotuotteen ostit viimeksi? Viimeksi ostin The Body Shopin hiusmössöjä ja silmänympärys voiteen testi mielessä, palautta saatte kuulla sitten jossain vaiheessa!

Huonoin kauneustuoteostoksesi? Nyt ei juuri tule mitään mieleen, mutta jottei nyt ihan tylsäksi mene niin heitetään ne H&M-tuotteet, joita tuli kokeiltua joskus yläaste-aikoina.

Kolme parasta kauneustuotettasi? Yllätyksellisesti se MUS:n peitepaletti, Hypnôse-ripsiväri ja No7:n aurinkopuuterikuulat, joita ei muuten enää saa mistään Suomesta.

Milloin viimeksi heräsit meikit kasvoillasi? Tätä tapahtuu erittäin harvoin. Ihoni on niin herkkä, että siinä kyllä näkyy jos laiskuus on iskenyt iltasella. Kesällä kuitenki yhden railakkaan bileillan jälkeen tuli mentyä nukkumaan täydessä (tai ei se enää siinä vaiheessa niin täysi tainnut olla..) tällingissa.

Kuinka monta huulituotetta (huulipunat, huulikiilteet, huulirasvat ym.) omistat? Hahah, näitä on varmasti lähempänä viittäkymmentä. Erilaisia Blistexejä (se roll-on on muuten todella outo ja kauhean hajuinen!) löytyy joka lähtöön, sen lisäksi käytän paljon Hydracolorin värjääviä huulivoiteita.

Unelmien kauneustuote? Kosteusvoiteen ja meikkivoiteen yhdistelmä, joka loisi kevyen, luonnollisen ja viimeistellyn lopputuloksen ja totta kai hoitaisi ihoa samalla. Niin että kertokaahan kultaset, mistä näitä saa?

Itse voisin haastaa Fashion Fluxin Anna-Marian, Styleischin Annin ja My Loudspeakerin Aijan. Ja kaikki muutkin tekemään vaan, minusta ainakin näitä oli kiva lukea!

Ps. Paha stressi puskee päälle! Pahoittelen, jos päivityksiä ei ilmesty noin viikkoon. Mutta sen jälkeen sitten entistä ehompana (yeah right! Todennäköisesti olen ihan kuollut kaiken tämän paikasta toiseen juoksemisen jälkeen).

Ps2. Ulkoasu muuttui entisestään ja nyt olen erittäin tyytyväinen. Tässä pysytään, eiks je?

Epämääräisen kiehtovat kuvat Italian Voguen syyskuun numerosta, napattu FotoDecadentistä.

3 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Ssanko napata tämän kauneuskyselyn omaankin blogiini?;)

aino.t kirjoitti...

Minäkin ajattelin tehdä tämän kyselyn jossain vaiheessa, käykö?
Ja uusi ulkoasusi on hieno.(:

Becka kirjoitti...

Lilya: Iliman muuta, musta ois just kiva päästä lueskelemaan teidänkin vastauksia (:

Apple: Kiitos ja totta kai!