maanantai 22. syyskuuta 2008

Sitatointia pitkästä aikaa

"Ehh" for:
Olenko ainut, joka ei ole tiennyt että Victoria's Secret myy muutakin, kuin alusvaatteita ja niiden oheistuotteita? Eilen päädyin ah, niin villien en-tiedä-miten-tännekin-päädyin-internetseikkailujen seurauksena valmistajan nettisivuille ja suustani pääsi parahdus. Sen lisäksi, että yllätyin laajasta tuotevalikoimasta, ihastuin täysin mm. esillä oleviin kenkiin! Katsokaa nyt noita pikkuisia.

Käsittääkseni kuitenkaan tuotteita ei saa tilattua mihinkään Euroopan maihin, saatika Suomeen. Harmi, sillä noihan olisi melkein vaikka voinut tilata.

"Hyhyh" for:

Pakko sanoa, etten käsitä alkuunkaan tätä mainosta. Tai ymmärrän joo sinäänsä, mutta silti, sehän on ihan päätön! Minuun ei uppoa alkuunkaan mutta ehkä tällä haettiin sellaista "mitä oudompi, sitä huomiota herättävämpi"-fiilistä.

"Nam" for:
Lindexin mainos puolestaan on erittäin ihana, inspiroiva ja kaikin puolin onnistunut. Tykkään soundista, vaatteista ja tuosta fiiliksestä. Oletteko minun kanssa samoilla fiiliksillä? Ihastelemaan pääsee tästä.

"Mmm" for:

Näin Bettyn asun jo aikaa sitten ja jäin tarkkailemaan toimivaa bleiser-yhdistelmää. Sen jälkeen kuva on kuitenkin vainonnut minua ja uniani (ihan oikeasti) toisissa merkeissä. Syy on nuo kengät. Ja ei, en ole hankkimassa sellaisia, sillä ne eivät todellakaan ole minun näköiset mutta pakko sanoa että ovat suloiset tapaukset ja saavat asusta erittäin mielenkiintoisen epätavallisen yhdistelyn vuoksi. Tämä on syy, miksi kannatan rajojen ja sääntöjen rikkomista pukeutumisessa.

"Yeah" for:

Kaulahuivit, pipot, lapaset ja muut suloiset neulosasiat ovat ehkä kivoimpia shoppailtavia. Ihanaa, että syksy on kunnolla täällä ja pääsee hyvällä omallatunnolla noita ostelemaan. Tiedän että voisin myös lakkoilla, mutta nyt ollaan siinä pisteessä, että paikat kalutaan läpi supervimmalla ja shoppailulakko heitetään nurkkaan. (Muuten se on kyllä vielä voimassa seuraavat kolme viikkoa, kunnes matkaamme Tukholmaan).

Kenkäkuva Victoria's Secretsiltä ja syysvaateinspiraatio Stocholm Streetstylestä.

7 kommenttia:

Salla kirjoitti...

Mäkään en oikein tykkää tosta Hanna Sarén by seppälä mainoksesta, mutta rakastan imitoida sitä kohtaan, kun se muikkeli sanoo Seppppala.. :D Joo, olipa taas fiksu kommentti.. :D

Kaisa kirjoitti...

Nuo Victoria's Secretin kengät, oih! Aivan ihanat!<3

Becka kirjoitti...

Salla: Hah, omat hassutuskommentit kunniaan sanon minä! Ja hei, täytyypä kokeilla jos vaikka mieli muuttuis vähän myönteisempään suuntaan kun tota kokeilee (;

Kk: Niin minustakin, ihan mielettömän upeat ja shoppailulakkoa uhmaavat versiot (:

Anonyymi kirjoitti...

Minusta tuo on paras mainos mitä olen vähän aikaan nähnyt, siis ihan oikeasti :D ne on sairaan makeita!

Becka kirjoitti...

Anonyymi: Siis kummasta mainoksesta nyt puhut? :D Musta toi Lindexin on meinaan paras mitä oon vähään aikaan nähny!

Jenni Ukkonen kirjoitti...

Kyllä VS:tä voi tilata ja ihan helposti jopa! Itse olen tilannut useamminkin... postikulut on muistaakseni aina samat ihan sama paljonko tilaa ja tulevat postiin, perässä tulee kujetusfirman lasku.

Becka kirjoitti...

Jenni: No näin olen nyt saanut ymmärtää, kaverini nimittäin infosi minua asiasta myös. En tiedä, mistä mahdoin päätellä ettei tänne saa tilattua? Kiitos kuitenkin hurrrjasti, oletko muuten itse tilannut tuolta? (: