tiistai 6. toukokuuta 2008

A few new ones

Jos joku bongasi vihreältä karhulta näyttävän palmikkopään iltapäivällä metsässä Turun lähellä, se saattoi olla minä (niin jos siis hyvin kävi, kohtalontovereitahan oli siellä monta!). Sisäinen lapseni siis heräsi, pakkasi kamppeet kassiinsa ja päätti kuvata uusimmat ostokset vähän erilaisessa ympäristössä. Tässä tulos:

Tämä äidin kaapista löytynyt paitis sai minut siirtämään sen uuteen kotiin, omaan kaappiini, herkullisen värin vuoksi. Kesällä tätä tulee varmasti hyödynnettyä bikinien päälle heitettynä!

H&M 19,90e.
Löytyihän sieltä Glitteristä vihdoin minullekin nuo tuollaiset! Tosin myyjät sanoivat, että ennen oli ollut myös valkoisia (joita siis ensisijaisesti hain) ja keltaisia. Toivottavasti niitä tulee lisää, sillä mieleni palaa halusta saada samanlaiset valkoisina. Lappunen laseissa kertoi hinnakseen muistaakseni 8,90e.
Nämä lasit toimivat vapun vesileikeissä moitteettomasti! Tilattu siis Punanaamiosta naurettavalla, 90 sentin hinnalla.
H&M Kids -osastolta ostettu koru maksoi mielestäni alta kolme euroa.
Tämä Indiskasta hankittu ylipainoinen buddha on piristänyt sisustustani syksystä lähtien, mutta en voinut olla kaappaamatta sitä mukaani. Katsokaa nyt miten iloiselta se näyttää tuolla heinien seassa!
Gina Tricot 12,90e.
Alku keväällä Asokselta tilaamani laukku, joka toimii lähinnä treenikäytössä ja silloin, kun tavaraa roudattavaksi on kunnon kokoinen läjä.

Meikkipussin uusin tulokas on Lumenen peitevoidepaletti. Ajattelin ottaa tämän testaukseen, kun tuo Make Up Storen versio alkaa vedellä viimeisiään. Tai kuten huomaatte, vain yksi osio on loppunut ja se on, mikäs mukaan kuin, silmänalusten vaalentaja. Voin kertoa, että tällä tytöllä on paha tapa pomppia yömyöhään ja se kyllä näkyy silmien alla.. Takaisin asiaan: Lumene ei kuitenkaan mielestäni voita Make Up Storen kiekon uskomatonta peittovoimaa ja aion siis palata takaisin vasemman puoleiseen puteliin heti, kun Lumenen ihan ok-kama on loppu. Lumene maksoi Stokkalla 14e ja MUS Sokoksella 28e. Hinta hieman riipaisee, mutta hei Make Up Storen paletissa on yli kolmin kerroin enemmän ainetta ja voin vakuuttaa että se toimii!

Tässä vielä pari luontokuvaa samalta reissulta:

6 kommenttia:

Siru kirjoitti...

Kiva idea kuvata kuteet luonnossa, edes joten erottuu massasta :D.

juliet xxx

AA kirjoitti...

Huippuja kuvia ja hyvä idea! :)

Anonyymi kirjoitti...

hahaha apua miten ihana toi buddha tuolla ruohikossa :D hihittelin ääneen tässä :D ja toi MUS:in peitevärisetti on kyllä korvaamaton! Tein itekkin tänään postauksen noista MUS:in tuotteista :)

Becka kirjoitti...

Juliet: Kiitos!

A&R: Kiva kun miellytti ja kitoksiaa (:

Taru: Mr. Buddha kiittää! Ja hei, täytyypä käydä lueskelemassa (:

Taru kirjoitti...

oi, buddhasi on tosi symppis! muutenkin pirtsakka postaus.:)

Becka kirjoitti...

-ttarur: Superisti kiitosta (: