maanantai 11. elokuuta 2008

Ostot pt. 2

Tiedän, että IOUD ansaitsisi vähintääkin olematon postaustahti-lisämaininnan, mutta ajattelin, että näin opintojen alkaessa pieni notkahdus voitaisiin jättää huomiotta. Pitemmittä puheitta suoraan asiaan: Tässä olisi tarjolla jälleen kevyt kasa kesällä tehtyjä ostoksia. Ihan alkuun varpaani ja niiden pirteä väritys, jonka tein protestiksi tätä kesänloppua kohtaan.


Tässä asia, johon olen täysin hurahtanut. Polvisukat ja erilaiset säärystimet, löytyy monessa värissä, mallissa ja koossa. Nuo valkoiset pitsisäärystimet ja liilat polvisukat ovat ehdottomia sydän pakahtuu-yksilöitä. Yläosasta pilkottaa myös kesällä Maltalta ostamani perustoppi.

Topshopista ostettu merimies-henkinen toppi on myös muuttanut kaappiini Maltalta. Yksi kesän ehdottomista suosikeista! Tykkään erityisesti takaata ristiin menevistä olkaimista ja kultaisista nappiasioista.

Lisäystä rentojen t-paitojen kokoelmiini. Värikkyydet saavat tuoda puhtia pikkuhiljaa koittavaan ankaraan arkeen (nyt tämä taitaa olla jo ihan viralisesti sallittu puheenaihe, kun koulutkin ovat alkaneet?). Molemmat yksilöt Carlingsin alesta.

Mitäs pidätte?

HOX! Kaikki ostokset on tehty ennen ostolakkoilua, älkää pelätkö. Tänään tosin tein loistavia syyslistastakin löytyneitä ostoksia ja kappas vaan, jokerikortti tuli heti käytettyä. Esittelyjä luvassa!

6 kommenttia:

Smokey eyes kirjoitti...

oih, ihana tuo kenkäpaitasi, oliko se carlingsista?

Becka kirjoitti...

Smokey eyes: Kiitoksia! Joo, se on carlingsista ja ainakin Turun puodista noita löytyi vielä vaikka kuinka paljon että ei kun metsästämään (;

Kaisa kirjoitti...

Ihanuus tuo topshopista ostamasi merimies paita! :) Aurinkolasi t-paita on myös tosi kiva.
Ihania paksuja sukkia ja säärystimiä tarvitsisin minäkin varustukseksi taistelussa kylmiä syyspäiviä vastaan. :)

Anonyymi kirjoitti...

t-paidat molemmat kivoi! tartteisin ite kasan yksvärisiä ja sit jotain aivan hulluja paitoja.
vois painaa kyl itekkin jos olis yhtään aktiivisempi.. :D

Jenni Ukkonen kirjoitti...

Onpas ihania teeppareita!

Becka kirjoitti...

Kk: Kiitos! En tiedä mikä noissa säärystimissä ja sukissa on, mutta jotenkin ne ovat niin ihania ja ihanan syksyisiä että en vaan voi vastustaa niitä. Ja onhan niillä hyvä tarkituskin ulkonäön lisäksi (;

Annu: Kiitos paljon! Itsekin ajattelin painaa itse pari paitaa, oikeastaan huomenna on vähän tulossa juttuakin siitä..

Jenni: Kiitos Jenniii (: