lauantai 16. elokuuta 2008

Black backing


Hyvät ihmiset, unohtakaa kaikki mitä olen sanonut värikkyydestä ja värien laaja-alaisesta käytöstä pukeutumisessa. Tällä hetkellä väripaletiltani löytyy tummanpuhuvia värejä sekä sekalaisia piristyksiä, kuten tumman sininen, violetti, haalea liila, oikean sävyinen sähäkkä pinkki ja sähkönsininen.


Musta on nerokas väri. Joku saattaa väittää, että tummaanpukeutujat ovat tylsiä ja tasapaksuja vaateniekkoja. Minusta tässä tilanteessa tulee kuitenkin todistettua paremmin kuin hyvin karu totuus siitä, että kaikki näyttää hyvältä, uniikilta ja mielikuvitukselliselta kunhan vain osaa.


En suinkaan ole tajunnut mustan ja muiden tummien värien voimaa vasta nyt, vaan itseasiassa harmaa heittäytyi lempipukeutumisvärikseni noin palttiarallaa (rakastan tuota sanaa!) tasan vuosi sitten. Nämä kuvat vaan saavat minut entistä vakuuttuneemmaksi siitä, miten hieno keksintö tummat sävyt ovat. Muuta en osaa sanoa, kuvat saavat puhua puolestaan!

Tummuksia löytyy varmasti kaikkien vaatekaapista, mutta kuinka isoa roolia se näyttelee teidän pukeutumisessa tällä hetkellä? Onko syksyn rock-henkinen rouheus tarttunut?

Lähteet ovat valitettavasti vähän pimennossa, ainakin lookbook ja muut sekalaiset streetstylet sekä omat arkistot.

2 kommenttia:

Jenni Ukkonen kirjoitti...

ihania kuvia! hihi eikä voi olla totta että jo toinen blogi tänään jossa on minun "muokkaamani" kuva (yhteenliitin nuo kaksi) :d kai se pitää vaan ilahtua ;)

Becka kirjoitti...

Jenni: Mäkin tykkään! Ja hitto vie anteeksi, en tiennyt et sä olet oikein liittänyt ne yhteen, olisi pitänyt tajuta ja kakaista asia ulos postauksenkin puolella! Mutta siis kiitoksia vain (: