tiistai 5. elokuuta 2008

Bye bye buyer, ostot pt. 1

Koska kesän aikana on tullut tehtyä niin paljon tänne vielä raportoimattomia shoppailuja, päätin esitellä ne erissä ihan vain kaikkien järjen säilymisen vuoksi. Maltaosastosta on hyvä aloittaa, vaikka tässäkään ei kyllä näy kaikkia. Edellisessä asupostauksessa (murr, olisi ollut kiva saada vähän enemmän gallupvastailuja!) näkyikin jo kesäsuosikiksi muodostunut musta trikoomekko. En tiedä mitään kätevämpää; pieneen tilaan menevä, rypyttymätön (on tähän olemassa joku muukin ilmaisu?), kevyt ja lähes kaiken kanssa sopiva. Mitä muuta tässä voi enää toivoa? Lähes perfection.

Terranovan miesten osastolta. Tämä on muuten siinä mielessä hauska tapaus, että aina kun käytän tätä satelee 'hei mitä tossa lukee?' kysymyksiä ja jokainen aloittaa lukemaan tekstiä, mutta keskehän se jää joka kerta!

Pakollinen Hard Rock Cafe-paita oli myös ostettava. Tykästyin tuohon kuviointiin ihan tosi paljon!
Tämän piristyksen ostin Calliopen alesta parilla eurolla ja jo nyt ihanuus on ollut ihan luvattoman paljon käytössä! Ehdottomasti yksi suosikeista tummanpuhuvien vaateideni joukossa.

Tästä kermanvärisestä luomuksesta maksoin itseni kipeäksi, mutta toisaalta jokainen vaatekaappi tarvitsee kunnon laukun. Vaikkakin tätä paremmin kuvaavia sanoja voisi olla säkki, epämääräisen iso möhkäle tai ylitilava kainaloinen. Niin ja alkuperäinen koti oli siis Bull and Bear-niminen liike.

Ja jotta ette nyt ihan väärää kuvaa saisi niin ei, en pukeudu pelkästän telttamaisiin printtihirviöihin ja muodottomiin vaatekappaileisiin. Mutta kyllä, ne kuuluvat osana arkipukeutumiseeni ja ovat ihanan rento lisä. Voisin kuitenkin sanoa, että tyylini on pikemminkin pelkistetty, tummista väreistä koostuva ja melko yksinkertainen.

Miten sinä määrittelisit tyylisi? Ja mitäs pidätte ekasta osasta uutukaisia?

Ps. Otsikko viittaa pari viikkoa sitten laskukasassa kieriskelyjen jälkeen tehtyy päätökseen. Olen ostolakossa. Tai.. no en nyt ihan. En osta mitään ylimääräistä, teen harkittuja päätöksiä ja panostan laatuun. Ja jotta tämä onnistuisi, enkä vahingoittuisi henkisesti (tai pidemmän päälle fyysisesti) olen laatinut 6 asiaa, joihin minulla on osto-oikeus. Mutta niistä lisää seuraavassa postauksessa!

3 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Ihania ostoksia! :) Terranovan miesten osastolta löysin minäkin aivan ihanan printtipaidan muutamalla eurolla ja tyhmänä ajattelin että tulen ostamaan sen myöhemmin. Tietenkin tällä minun tuurilla ne paidat olivat sitten menneet..

Pakollinen Hard Rock Cafe-paita tarttui minunkin mukaan. Omani on sellainen musta ja siihen on kirjailtu tuo logo hopeisilla kivillä :)

Bull and Bearistä en muista edes kuulleeni, harmillista jos olen missannut jonkun ihanuuksia pullistelevan kaupan!

Niin ja miten määrittelisin tyyliäni. Vaikea kysymys. Itsellänikin aika tummanpuhuva (paitsi näin kesäisin värikkäämpi), rento ja yritteliäs. Yritän aina olla liikaa miettimättä mitä muut ajattelee ja pukeudun niin kuin hyvältä tuntuu.

aino.t kirjoitti...

Ostokset olivat hienoja, varsinkin tuo laukku on ihana! Olen itsekkin etsinyt isoa laukkua, ja tuo olisi todella hyvä. Harmi kun en ole menossa Maltalle.(:

Becka kirjoitti...

Kk: Kiitoksia! Ja hei mä näin kans sellasen strassipaidan, oli todella kivan näköinen (:

Apple: Kiitos! Ja hei, tuossahan on loistava tekosyy lähteä reissuun (; Vaikkakin näin tuon tapaisen laukun myös Topshopilla, joka antaa hieman edemmän mahdollisuuksia..