torstai 21. elokuuta 2008

Let's (totally) face it!

Jos haluttaisiin kaivaa syitä hetken hiljaiselooni, voitaisiin tässä kohtaa mainita sana mökki. Mutta koska hommasta tulee aina kitkerä selitelyn maku suuhun, päätin olla sanomatta mitään ja esitellä teille pari asua reissun ajalta. Aloittaen totta kai tasokkaimmasta:

Päällä satunnainen möhnöpaita ja Punanaamion agenttilasit.

Tämä tasokas kuva taas on otettu lähtöpäivänä. Päällä Vero Modan huivi ja villatakki, satunnainen vaaleanharmaa pitkä toppi, rannerengas kirppikseltä. Kynsissä Mavalan mustaa.

Ikea-asu. Sekä paita, farkut että takki H&M, kengät mökkitavaraa ja huivin synnyinkoti taas tuntematon.

Kuvissa todella esintyy esimerkit lähes kaikista mökkivarusteistani. Lomakotimme kaappi sisältää kasan epämääräisiä huppareita, t-paitoja ja pitkähihaisia, sekä hätävarana nuo H&M farkut jotka ovat ensinnäkin ainakin 5 vuotta vanhat ja ihan tajuttoman löystyneet. Taitavat muuten olla ensimmäiset pillini! Muita asuja en tainnutkaan käyttää sillä viimeiset päivät kuluivat Gore-texin kaverina. Että terkkuja vaan yläkertaan, kyllähän niitä lämpimiä syysiltoja on jokus ollut olemassa?

Loppuun vielä pari fiilistely kuvaa:

Kesän viimeiset mansikat!



Mitä mieltä olette asuista? Ja löytyykö muita, jotka ovat vielä ehtineet rentoutua mökillä?

3 kommenttia:

MouMou kirjoitti...

Aaah, mikä mansikka-annos!<3

Alinea kirjoitti...

Rakastan tuota oranssia ja kadehdin kaikkia jotka sitä voivat käyttää! Itse näytän siinä vakavasti sairaalta :P

Becka kirjoitti...

Moumou: Niinpä, miten ihanaa sitä onkaan juuri nyt tuijotella ja haaveilla mansikoiden syyssadosta..

Alinea: Hahah, kai se niin menee että kaikki värit eivät vaan kaikille sovi. Minä itse asiassa olen kuullut monelta taholta, että nimen omaan kirkaat värit pukevat mua. Sopiikin yllättävän hyvin juuri nyt tummista väreistä hullaantumisen kanssa :D