lauantai 16. elokuuta 2008

I challenge you!

Tummien värien ohella myös vaaleus ja valkoinen purevat. Semmoinen, mikä ei ole värikästä. Olisi täydellisyyttä saada syksyn ja talven ajaksi paksu villaneule tai kunnon ompeleella kudottu valkoinen pipo, johon tottakai olisi yhdistettävä täydellisesti kihartuvat hiukset ja höyryävä kuppi kaakaota. Mikään ei ehkä ole enemmän syksyä! Tuleeko muille muuten tälläisiä huvittavia tilannekuvia verkkokalvoille, kun puhutaan tietyistä vaatekappaleista?


Nyt tässä, virallisesti blogini yhteydessä, lupaan että syyskuun loppuun mennessä olen vihdoin toteuttanut sen paidanpainamisoperaationi. Minun on pitänyt painaa omia paitoja niin kauan, mikä ihme siinä on ettei ikinä saa aikaiseksi? Nyt kun olen sen virallisesti luvannut, asiaa ei voi enää äärettömyyteen saakka lykätä. Tämän lisäksi lupaan totta kai hullun pitkää ja epäselvää kertomusta tuloksista. Saanko muita seuralaisia tälläisen tavoitteen toteuttamiseksi? Sillä en varmasti ole ainoa, joka ei vain yksinkertaisesti ole vielä saanut ottettua itseään niskasta kiinni. Erityisterkut yhdelle kommentoijalle, jonka kanssa tästä on ollut jo juttuakin!

Mallia voisin ottaa kummasta kuvasta ylläolevasta paidasta tahansa, sen lisäksi ideoita löytyy pään sisältä vaikka kuinka monta! Olen jopa ostanut tarvittavat välineet. Löytyy neljä sopivaa paitaa ja sitä silitypaperia, jolla ajattelin kuvaa koittaa paitoihin läntätä.

Tekniikoita taitaa olla paljon muitakin, ideoita ja kokemuksia otetaan vastaan!

3 kommenttia:

KIIA kirjoitti...

ihania kuvia ja kiitos kun muistutit että paitoihin voi itsekkin painauttaa jonkin kuvan :)

Anonyymi kirjoitti...

Mä haluaisin ehdottomasti painaa jotain kuvia paitoihin, mut en tiedä miten se tekniikka toimii... Voisitko hieman valottaa??:)

Becka kirjoitti...

Prinsessakakku: Eipä mitään, itsekin muistin jutun kunolla vasta kuviin törmätessäni!

Anonyymi: Mielelläni (:
Eli, tekniikoita on monta. Itse aion käyttää silityspaperia, jolle siis tulostetaan kuva ja sitten vaan silitetään paitaan. Tajuttoman helppoa!
Toinen yleinen tekniikka on sapluuna tuputus, tai kangasväreillä tuputtaminen ihan vaan ilman sapluunaa.
Myös tasokkailla kangastusseilla saa maltilla erittäin nättiä jälkeä!

Nyt vaan eikun messiin niin syyskuun loppuun mennessä voidaan molemmat kertoa tuloksistamme (;