perjantai 22. elokuuta 2008

Stockholm calling

Tervesiä maailman levemmän hymyn tämän hetkisestä olinpaikasta! On ollut loistava päivä. Superinspiroitumisten ja luonnon kauneuden lisäksi tänään varmistui Tukholman reissumme, joka taitaa olla the reason virneeseeni.

Viime kerrasta kyseisessä kaupungissa onkin liian kauan. Kaipaan sitä kauneutta, kultturellisuutta ja ah, niitä kauppoja! On myöskin ihana päästä kyttäämään ruotsalaisten elämän menoa ja risteilyaluksen tunnelmaa.

On kai turha väittää, etteikö suurin innostukseni johtuisi niistä kaikista ostosmahdollisuuksista, mitä kaupunki tarjoaa. Niin ja muuten, ostoslakkoni on sitten virallisesti lakossa reissumme ajan. Ja tästä ei edes äiti saa näyttää hapanta naamaa, sillä Tukholmassa jokaisella on oikeus shopata!

Tähän kohtaan on hyvä lätkäistä se perinteinen loru: Vinkkejä, kokemuksia ja tarinoita Tukholmasta otetaan vastaan ja todella mielellään otetaankin. Missä kannattaa käydä, syödä, oleskella, shoppailla jne? Tiedän jo nyt, että American Apparel, Topshop, Acne, Weekend, Urban Outfitters, Filippa K ja Tiger of Sweden eli niin kaupat kui merkitki ovat kovan katseen alla. Mutta olisi kiva tietää myös joitain erityisiä, uniikempia paikkoja joissa voisi piipahtaa.

Alkupätkää ovat kuvittaneet Urban Outfittersin ihanuudet, joista moni voisi löytyä toiveostoslistaltani. Etenkin nuo ylläolevat hanskat, jotka sopisivat puolipitkähihaisen syysjakkuni kanssa yhtä hyvin kuin saapas sadesäähän (kröhöm, mistähän lienevät nämäkin vertaukset saada alkunsa)! Loppuun vielä parit ihanuudet American Apparelilta. Nämä saavat aikaan syvän huokauksen, whoaaa miksen jo pääse sinne!

Päätin, että kaappaan myös Tukholmasta mukaan joitain palkintoja tulevaa arvontaa varten, mutta koska reissu on vasta yli kuukauden kuluttua arvonnan kyhäilyssä menee aikaa. Odotus kuitenkin palkitaan, sillä palkinnot ovat erittäin kansainväliset: on juttuja Maltalta, kamppeita tulevalta Viron minireissulta ja sitten vielä tuolta rakkaasta naapurimaasta! Mitäs sanotte?

2 kommenttia:

aino.t kirjoitti...

Minäkin haluan Tukholmaan!
Ja tuo arvonta juttu kuulostaa tosi kivalta.(:

Becka kirjoitti...

Apple: No hyvä! Itsekin olen ihan innoissani ja haluaisin pistää homman pystyyn heti, mutta täytynee odottaa tuonne Tukholmaan saakka (: