sunnuntai 8. kesäkuuta 2008

New mates

Koska luonnossa kuvatut vaateuutuudet keräsivät positiivista palautetta, ajattelin jatkaa melko samalla linjalla. Tällä kertaa kuvailin uutukaisia arkisissa ympäristöissä ulkona. Kysymyksen paikka, kumpi tehoaa paremmin luonto vai pyykkinaru sekä kumppanit?

Uudet ylipolvensukat ostin H&M:n alesta. Otollinen käyttöaika on ehkä jo mennyt ohi, mutta alennuksen sokaisemana en voinut vastustaa näitä kolmen euron kukkaron keventäjiä. Villejä sukkakokeiluja luvassa siis!

Valkoinen yöpaitaa muistuttava hamonen on ostettu tanssiesitystä varten, mutta tulen varmasti hyödyntämään tätä tavalla tai toisella, saas nährä ny.. Huivi H&M, mekko GT. (Järkyttävää miten juuri nuo ei-enää-niin-minun-mieleeni-kauppaketjut pyörivät täällä kokoajan, oikeasti kun olen päättänyt alkaa satsaamaan enemmän laadukkaisiin, ympäristöystävällisempiin, hyvissä olosuhteissa tuotettuihin luottomerkkeihin. Mutta H&M kun on ollut kaverini ihan nappulasta saakka, kai se ottaa aikansa.)

Bikinejä ei ole kokaan liikaa, raidalliset JC:n alesta ja mustat ostin hätätapauksessa Hennesiltä, kun pieni paikkakunta ei jättänyt muita vaihtoehtoja. Niin ja terkkuja vaan meidän perheen motoristille (;

Nyt minä vihdoin sain ne isot rannerenkaat! Lapsoseni ovat kotoisin, mistäpä muualta kuin, H&M:stä!

Gladiaattorisandaalini ovat jo keväästä saakka nauttineet ahkerasta käytöstä. Hyvin ovat kestäneetkin! Läpsykät tilasin Ellokselta.

Sortsit ovat uusin kesäihastukseni! Halleluja miten fiilis paranee ja hymy levenee, kun nämä mielialasordet (äitini nimesi!) pukee päälleen. Kyseiset ruudukkuudet nappasin kotiini kirpparilta, mikä tekee niistä vielä ihanammat.

Olen aika hyvin saanut hankittua löytöni alesta tai kipparilta ja niihin loppuihin onkin sitten muita päteviä syitä kuten tanssiesitys, munonvaanpakkosaadatää!, envoielääilman! ja katokutarjoannäilleniinhyvänkodin!

Tänään kuvailin myös muita - todella yllättäviä - kirppislöytöjä ja laitoin tilauksen aavavintagesta. Eli pian raporttia, pysykää kanavalla!

Ei kommentteja: