torstai 15. toukokuuta 2008

Flowerbomb

Olen kiinnittänyt huomiota siihen, että blogissani on jo nyt vilissyt hirmuisesti kukkakuvia. Aitojen kasvien lisäksi minäkin olen ihastunut kevään kukkatrendiin.


Satun vain olemaan niitä ihmisiä, joiden sydän alkaa hakata tuhatta ja itsevarmuus heitellä nollasta yhteen (asteikolla nolla-sata) heti hametta käyttäessä. Olen kyllä ahkerasti opetellut ja myös lisännyt mekkojen sekä hameiden käyttöä lähiaikoina.

Ja miten tämä liittyy aiheeseen? No, olen tehnyt päätöksen, että en lähde metsästämään itselleni kesän must-have vaatetta, kukkamekkoa. Jos sellainen vastaan kävelee, niin voin taata että tarjoan hyvän kodin mutta koska tiedän että käyttö jäisi jalkakammoni vuoksi melko vähäiseksi, ajattelin säästää aikaa ja rahaa jättämällä hamosen hankkimatta.

Olen kuitenkin niin ihastunut kyseiseen trendiin, että näkisin varmasti painajaisia jos jäisin kukitta. Tämä taas tarkoittaa sitä, että minun on kerättävä nuput varastoihini jossain muussa, kuin hameen muodossa. Koruina, kenkinä, laukkuina, paitoina, pantoina, huiveina jne.

Tässä kollaasi kukkakuosilla koristelluista asusteista. Hullaannuin täysin nähdessäni style.comissa nuo ihanat kukkarintaliivit, tuollaiset on saatava! Katsokaa nyt miten suloiset, halleluja! Myös erityisesti hiussomisteet saavat sydämeni puolelleen. Alempaan kollaasiin keräsin catwalkin kuokkasomisteita muussa kuin hameen muodossa. Ette muuten arvaa miten vaikeaa oli!

Nämä kukkaisviritelmät ova kuitenkin ehkä vähän liian erikoisia, en usko että jättihatulle tai Christian Lacroixin suurelle kukkapannalle löytyisi käyttöä ainakaan minun kaapissani. Kuvat muuten molempien kevään Haute Couturea täältä. Ehdottomalla ykkössijalla ostoslistallani kuitenkin keikkuu täydellisen kevyt, ehkä sifonkinen, monikäyttöinen kukkasomisteinen paita. Pari varteenotettavaa vaihtoehtoa on kävellyt vastaan, mutta tähän duuniin ei ihan mikä vaan kaksihihainen kelpaa. Uskon kuitenkin, että kohtalo saattaa minut ja päiväunieni kohteen yhteen vielä joskus.

Loppuun ei tietenkään voi olla laittamatta paria kukkaa (;

Tiedän kyllä, että sinivuokot ovat rauhoitettuja mutta eikö olekin edes vähän sallittavampaa, kun keräsin ne omalta pihalta?


Kukkatrendiltä ei ole voinut välttyä keväällä, mikä on teidän suhtautumisenne siihen? Entä missä muodossa aiotte kukittautua, sen hameen tavoin vai jotenkin muuten?

Ps. Tiedän että kollaaseissa on opettelemisen varaa, mutta nyt on oikeasti kiiire enkä ehdi fiksailla sitä, saatika tarkistaa kirjoitusvirheitä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minä ajattelin "kukittautua" eräällä topilla, jonka ostin Gina Tricotista. Ja tietysti joku kiva laukku siihen.. Minullahan kun niitä laukkuja ei ole kuin jotain ehkä 30.. :D
-elsipelsi

Becka kirjoitti...

Anonyymi: Itsekin ajattelin katsastaa Ginan kukkavaatevalikoiman ja hei, eihän laukkuja ole koskaan liikaa (;