sunnuntai 18. toukokuuta 2008

Lähiaikojen sitaatit

"Jihaa!" for:

Uusin Elle pamahti postiluukusta pari päivää sitten. Ensimmäiseksi kyllä mietin, että onpa lehdellä ollut rankka laihdutuskuuri, sehän on melkein puolet ohuempi kuin ensimmäinen numero! Vaikka toisaalta viime kuun paksuus taitaa johtua mainostajista, jotka tarttuivat ensimmäisen numeron mainosmahdollisuuksiin. Lehden mukana tuli myös Moschinon uusimman tuoksun Hippy Fizzin näytepullo, jonka ensinuuhkailut vakuuttivat että hajuvesi olisi melko varma ja tavanomainen valinta. Vielä en ole itse lehteä ehtinyt kauheasti lukea, mutta eiköhän tänään liikene siihenkin aikaa.

"Nam" for:

En edes muistanut, että tällaisia on olemassa! Eilisten irtokarkkihyllyjen edessä (meidän S-marketissa on muuten surkea valikoima!) en voinut olla kaappaamatta yhtä suloista karkkikaulakorua matkaani.

"Thanks" for:

Tämä Freemanin voide kantapäille pelastaa päiväni. Koostumus on sopivan paksu ja tuoksu luumun ja piparmintun hurmaava yhdistelmä. Suosittelen!

"Hihiiiii!" for:

Se on täällä! Tai jos ei nyt ihan vielä täällä, niin ainakin paljon lähempänä jo. Elokuvan ensi-iltojen seurailu antaa myös hyvän mahdollisuuden tiirailla Sinkkuelämän näyttelijöiden asuvalitoja. Kaikki hameet ovat oikeastaan aika onnistuneita luomuksia, lukuunottamatta oikean kuvan Kim Cattralin hamosta. Minusta se on jotenkin kummallinen ja liian piukka."

"Hahah" for:

Rachel Bilsonin yksinkertaisen asun täydentävät hauskat, ihonväriset kengät, joiden malli on hieman poikkeava. Myös ranteessa keikkuva kasa renkaita saa naamani vihertämään kateudesta, tästä on tainnut olla puhetta ennenkin..

"Mitä?!" for: Tuttavani lähetti eilen Jyväskylän seudulta kuvaviestin ja ei, en voi uskoa näkemääni vieläkään. Autoja koristi roima lumikerros, mitä tämä nyt on?! Se sääukko vois nyt lopetella leikkimisensä ja pitää huolen, että viimeiset kouluviikot näyttävät, kuulostavat ja tuntuvat kauniilta. Tsemppiä pohjoiseen!

"Jees!" for:

Kuvien maskuliininen selkeys vetoaa. Voisinkin vetää römppä-sunnuntain vaatteiksi daddyn kangashousut ja jättikokoisen paidan.

Lähteet A, B, C

2 kommenttia:

Jenni Ukkonen kirjoitti...

ei minulle tullut näytepulloa ;(

Becka kirjoitti...

jenni: Mitä, ei vai? Ootko ihan tilaaja? Näin, että jos lehden ostaa kaupasta ni saa ellen meikkipussin, joka on supermakee (NOT!) :D