sunnuntai 27. huhtikuuta 2008

Yksi sellaisista sunnuntaista

Sunnuntaisten aamujen huumaa ei voita mikään. Ilmassa on aina tietynlainen rauhallisuus ja sellainen kepeä värinä ja fiilis. Samaistujia, anyone?
Jos hyvin käy, minun sunnuntait ainakin ovat usein täynnä täydellistä luppoaikaa. Silloin on ihana rentoutua erilaisten tietokoneelta löytyvien inspiraatiokuvien äärellä. Tässä tämän päiväistä tarjontaa:




























Kaikista en osaa sanoa miten ne ovat koneelleni päätyneet, mutta viimeiset kuvat ovat ainakin cobrasnakelta. Ensimmäinen on yksi Stella McCartneyn ihanista uusista mainoskuvista.
Ensi viikko vaikuttaakin rennolta ja keskiviikkona on jo vappu! Sen tiimoilta varmasti pian tulossa jotain. Hyvää tulevaa viikkoa ja muistakaa hymyillä (:

5 kommenttia:

Irene kirjoitti...

nuo kuvat inspiroivat kyllä muakin. mun on muuten ainakin vaikea lukea valkoista tekstiä mustalta pohjalta, en tiedä oonko joku friikki (?) kontrasti on vaan niin iso

Salla kirjoitti...

Oooikein kivalta vaikuttaa tämä blogisi.. ;)

Becka kirjoitti...

Irene: Jep, olin kaavaillut tänne sellaista vähän kapeampaa, vaalean väristä palkkia johon kaikki tekstit sitten tulisi, mutta saattaa ottaa aikaa ennen kuin tämä epä-nörtikäs blondi saa homman hallintaan :D

Salla: Kiitos, tosi kiva kuulla! (:

MouMou kirjoitti...

Mitä ihmettä noilla alimmassa kuvassa olevilla tytöillä on päällä?:D

Becka kirjoitti...

Moumou: Hahah, toisella tylleröllä taitaa tosiaan olla joku erittäin kiehtova nahkainen bodyn tyylinen :D