tiistai 29. huhtikuuta 2008

Juttusarja This Week's

Oli vuoden 2008 toinen viikko, väsymyksestä ärtynyt tyttö istui ahtaan lentokoneen tuolissa pienessä etanan kotiloa muistuttavassa asennossa ja oli matkalla kohti Thaimaata. Olisi pitänyt nukkua, mutta nyt ei vaan pystynyt. Tyttö oli juuri saanut idean koskien hänen kehitteillä olevaa blogiaan. "Sen nimi voisi olla In Out Up Down, tai ehkä ihan vaan IOUD. Ja sitten siinä olisi sellainen juttusarja, että joka viikko esiteltäisiin mikä on in, mikä out, up ja down. "

Lentokoneet ovat tosi inspiroivia kulkuvälineitä! Enkä voi sille mitään, niin luontoa saastuttavaa kuin se onkin, rakastan lentämistä. Ruokailu on ehkä hauskin hetki, tunnelman vuoksi ne mössöt maistuvat väkisinkin hyvältä ja aina on pakko ottaa toinenkin lämmin sämpylä.
Takaisin aiheeseen: Ajattelin siis yrittää muistaa (lue: ensi viikolla olen jo unohtanut) tehdä joka viikoksi taulukko tyyppisen This week's kyhäelmän. Tarkoituksena esitellä, mitkä muoti-ilmiöt iskevät sillä hetkellä eniten.


IN: Kuten muutkin blogit, minä haaveilen Ralph Laurenin bleiseristä. Tuo monikäyttöisyyden ja söpöyden ihme olisi ihana saada omaan vaatekaappiin! Ja on se kumma, joka kesä miellyn merimiestyylisiin vaatteisiin yhtä hanakasti, vaikka en sinänsä osaa kuvitella sen tyylisiä vaatteita kokoelmiini. Saman tyyppisen takin olen bongannut muistaakseni myös Lindexiltä.

OUT: Tähän hätään en keksinyt muuta tuomitsemisen arvoista kuin paksun paksut neulevaateet. Vaikka Stellan luomus onkin suloisen näköinen ja ilmat edelleen melko kylmät, enää ei tee mieli ostaa paksua villatakkia.

UP: Myös minä olen hehkuttanut farkkujen korkeasta vyötäröstä jo kuukausia, mutta tämän viikon kokoelmaan vaatekappale pääsi siksi, että vasta nyt olen tosissani harkinnut yksilöiden ostamista itselleni. Vielä ei kantti kestänyt, mutta hiljaa hyvä tulee. Täytyy myös löytää täydellinen malli (Asoksen kuvan pökät hipovat jo aika läheltä), korkea vyötärö on melko kriittinen vartaloa kohtaan..

DOWN: Vasta eilen pääsin henkilökohtaisesti tarkastamaan H&M:ssä myytävää Marimekon mallistoa. Vaikka kiire painoikin päälle enkä ehtinyt tehdä kuin pikaisen arvion, olin vähän pettynyt. Jos en olisi tiennyt vaatevalmistajien välisestä yhteistyöstä, olisin todennäköisesti pyörittänyt silmiäni "mihin tämä henkkamaukkakin on menossa" lausetta toistaen. Kuosit ja värit olivat sinällään kauniita, mutta minusta vaatteet olivat liikaa Marimekkoa. Odotin että luvassa on jotenkin enemmän H&M:n tyylille sovellettua kudetta.

Mitä olette mieltä tuosta inuotupdown-viritelmästä? Kannattaako tehdä ensi viikollakin?

Tänään on ollut ihanan keväinen päivä. Avokkaiden valitseminen umpikenkien sijasta ei ollut vaikea valinta ja aamusta alkaen oli niin helppo hymyillä, kun linnut säestivät koko koulumatkan ajan! Seuraavan kuvan ja Ellen sivuston avulla toivotan kaikille unohtumatonta ja hyvää vappua, olkaahan ihmisiksi (;

Näin tyylikkäältä minä haluaisin näyttää huomenna:

Alkuperäisin täältä

2 kommenttia:

Lotte K kirjoitti...

Tykkään! Bleiseri on ah-niin-ihana ja farkut myös.. Tosin mulle ei korkea vyötärö tuota ongelmia vaan tuo leveys.. En vain osaa kuvitella itseäni leveissä housuissa! :D

Becka kirjoitti...

Lotte k: Niimpä, mutta onneksi noita korkeavyötäröisiä on nykyään vaikka missä, kapeempilahkeisissakin malleissa!