maanantai 20. lokakuuta 2008

Dude, i got boots!

Rantauduin Tukholmasta Suomen maalle jopa neljä (!!) paria kenkiä rikkaampana. On muuten harvinaisen helppo hymyillä. Tässä ruotsittareni:

Skopunkten - Topshop - Roots

Melko yksiväristä, eh? Nämä ovat kuitenkin sellaisia peruspilareita, jotka on hyvä omistaa mustina ihan vain helpottaakseen äkäisiä aamuja ja estääseen vielä äkäisempiä iltapäiviä.

Vasemman puoleisimmat versiot löysin lopen uupuneena ja jo epätoivoon vaipuneena Skopunktenista n. 25 eurolla. Ei jäänyt paljon mietittävää nappaanko kengät vai en, sillä nämä olivat ensmmäiset vakavasti otettavat yksilöt jotka menivät jalkaani. Taidan siis omistaa melko ongelmallisen tassun ja ei, en edes mielestäni ole erityisen mutantti. Syytän lähinnä korkeaa jalkapöytää ja jalankokoon suhteutettuna järjetöntä pohjetta. Saappaat ovat aina tuottaneet syvänharmaita hiuksia, mutta ah, vihdoin löysin pelastukseni! Nyt toivotaan vain kestävää laatua Ruotsin halpaketjulta..

Keskimmäiset ovat uusin rakkauteni. Vähällä oli etten kiikuttanut paria viereeni nukkumaan tai pitänyt niille ristiäisiä. Miten joku niin yksinkertainen voi olla näin kaunista? Siis täysin perinteiset mustat korkokengät parilla yksityiskohdalla varastettuna ja olen myyty! Korkea korko ja edestä löytyvä resorihalkio (kyllä mä joskus vielä räpsäsen havainnollistavamman kuvan!) tosin saattavat olla suuri syy. Toisaalta myös se, että kaapistani ei viime keskiviikkoa ennen löytynyt perinteisiä mustia korkokenkiä on huomiotava seikka. Nämä löytyivät siis Topshopista, hieman riipaisevaa 80 euron hintaan.

Kolmannet kaverit päätyivät kotiin saakka ihan vain sitä syystä että ne ovat niin pirun mukavat, lämpimät ja jotenkin hellyyttävät, eikö? Nämäkin mustina siksi, että juuri niinä löysäilypäivinä, kun on harvinaisen Uggahtava olo, on musta vastaus pukeutumiseen.

Olin pienessä kyläpahasessamme kohonnut lähes julkkikseksi entisten valkoisten kangaskenkieni ansiosta. Niitä ei nimittäin voinut valkoisiksi tunnistaa ja sen lisäksi pohjasta löytyi pari reikää ja armottomat kulutusjäljet. Päätin, että nyt on aika uusia lähes jokapäiväisessä käytössä olleet tossut Urban Outfitterssin 15 euron yksilöihin. Olen ollut erittäin tyytyväinen kaikkeen Urban Outfitterssilta ostaamaani laadun suhteen ja uskon siihen, että tällä kertaa hintalappu ei kerro mitään laadusta vaan tohvelit ovat vankkaa tekoa ja kestävät rankan kulutuksen!

Mitäs pidätte?

Ps. Minulle on tullut selkästi joku vimma tekstin tuottoon, näitä kirjaimiahan pursuilee toinen toisensa perään enemmän kun on aikoihin nähty! Niin ja odottakaahan vaan huomista meikkipostausta..

7 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Nuo korkokengät! Oihvoih miten ne ovatkin nätit! :) Muutkin kengät oikein kauniita yksilöitä :)

Becka kirjoitti...

Kk: Kiitos! Niin kuin sanottu, itsekin pidän niistä ihan vietävästi (:

aino.t kirjoitti...

Ihania kenkiä olet ostanut.(:
Tuon tyylisiä saappaita olen itsekkin etsinyt, mutta vielä ei ole löytynyt.

Becka kirjoitti...

Apple: Tack (: Ja hurjasti onnea saappaiden metsästykseen, sitä siinä meinaan tarvitaan, jos sulla sattuu olemaa yhtään samanlainen jalka tai ihan vaan tuuri, kun mulla!

Jenni Ukkonen kirjoitti...

Aah nuo korkkarit<3 Ja myös saappat on aivan täydelliset, ettenkö sanoisi :)

Unknown kirjoitti...

Kivoja kenkiä,nyyh mäkin haluan uggit!! :>

Becka kirjoitti...

Jenni: Kiitos! Korkkarit ovat myös minun ehdottomat suosikkini (:

Lilya: Haha, no eipä muuta kun ostamaan! Onneksi niistä on tehty paljon hieman halvempia, mutta silti kestäviä versioita aitojen Ugg-saappaiden rinnalle.