lauantai 20. syyskuuta 2008

Reading watching liking

Suomen muoti-/naistenlehtiteollisuudessa on noussut yksi lehti ylitse muiden. Nimittäin Olivia, härreguudendaal se on hyvä! Sen lisäksi, että hyvää journalismia löytyy kuukausittain pääkirjoituksesta, on lehden muutkin artikkelit hämmästyttävän osuvia ja mielenkiintoisia. Olivia on uudenlainen, erikoisempi ja rajoja rikkovampi lehti. Uusimmassa numerossa en ole vielä ekoja aukeamia pidemälle päässyt, mutta lupaavalta näyttää. Etenkin lehden kengät ja kauneudenhoitojutut tuntuivat hurjan puoleensa vetäviltä. Minusta on ihanaa, että lehdessä on myös asioita, jotka ovat muodissa oikeasti pinnalla, ainakin minun mielestäni.
Yllä siis läjä kiitollisuutta ja suurta suosittelevuutta koska, ihan tosi, Olivia-neidin seurassa viihtyy!

Mediasta puheen ollen.. missä kaikki hyvät tv-sarjat ovat?! Missä on Gossip Girl ja Greyn Anatomia? Idols on tällä hetkellä ainoa viihdyttävä, hauska ja naureskeluja aikaan saava ohjelma minkä keksin. Gossip Girlin toinen tuotantokausi taitaa alkaa vasta ensin vuoden puolella Suomen maalla, oi että kun on tullut ikävä niitä vaatteita ja sitä fiilistä!


Nuo hiukset ja tuo panta-asia!

Kokeilulistaan pääsee myös Leighton silmämeikki. Näyttää upealta.

Kuvat x x x x x.

2 kommenttia:

aino.t kirjoitti...

Minun on jo jonkin aikaa pitänyt ostaa Olivia, mutten ole vain muistanut. Lehti kuulosti niin hyvältä, että täytyy kyllä käydä ostamassa.(:

Becka kirjoitti...

Apple: Jep, jollei vielä käynyt selville niin k a n n a t t a a! Allekirjoittanut ainakin on ihan koukussa (:
Niin ja sen unohdin mainita, että siinä on ihan jumalattomasti luettavaakin, mikä musta ainakin on suuri plussa.