lauantai 3. toukokuuta 2008

Ekat sitaatit

"Hahhah" for:Tämän Betseyville by Betsey Johnsonin valmistaman luomuksen voit ostaa täältä.

"Oho" for:

Päivän yllättävin uutinen! Jään silkalla mielenkiinnolla odottamaan Acnen ja Lanvinin välisen yhteistyön hedelmiä. Kuvan Lanvinin luomus on muuten minusta ihanan värinen ja siis tämän kevään ready-to-wear-mallistoa. Otos täältä.

"Puhh" for:
Myös minä noin miljoonan muun tungeksivan hullun tavoin halusin päästä katsastamaan Turun uudistuneen Kop-kolmion, jossa tuotteitaan kaupittelevat H&M, Aleksi13, Gina tricot, Nilson, Dinsko, Arnolds ja Wayne's coffee. Uudet kaupat lumoavat aina, mutta se ruuhka! Halleluja! Gina tricot ainakin oli niin täynnä ettei sovituskopeissa sovituksesta kannattanut edes haaveilla. Näinä hetkinä onkin hyvä keskittyä sovittamatta tehtäviin ostoksiin. Ja tämähän tuotti tulosta; löysin suloisen laukun! Mutta siitä enemmän myöhemmin.. Eli siis sitaatin epämääräiset ääntelyt johtuvat pelkästään siitä ihmispaljoudesta, muuten Kop-kolmio vaikutti kerrassaan lupaavalta.

"Slurps" for:

Ruotsalaisen Sigridin blogista löytynyt kuva sai minut tosissani miettimään karkkitaiteilijaksi ryhtymistä!

"Ooh" for:
Foto Decadntistä löytyneet huimaavat kuvat täyttivät päivän inspiraatiokiintiötä roimasti. Suosittelen lähdettä muutenkin lämpimästi, olen kokenut monta ihanaa ooh-elämystä noita kuvia katsellessa! Nuo kuvat ovat siis jostain kalenterista vuodelta 1972.

Tästäkin voisi itse asiassa kehitellä juttusarjaa, vai mitä olette mieltä?
Ja hei kaikki Kop-kolmion kokeneet, tänne kertomaan mielipiteitä heti paikalla! (:

5 kommenttia:

Salla kirjoitti...

Tee ihmeessä juttusarja tästä, rupesi ihan ketuttamaan kun en ole itse moista keksinut! :D Minä pääsen Kop-kolmion Ginaan vasta keskiviikkona tai torstaina, kun nämä pääsykokeet puskevat päälle :/

MouMou kirjoitti...

Nuo farkut ovat hyvällä tavalla mielenkiintoiset:)

Anonyymi kirjoitti...

Koppis oli ihan hienon näköinen paikka, ainakin verrattuna Hansakortteliin. Yritin epätoivoisesti sovitella lauantaina Kedsejä Nilsonilla, mutta eihän siinä ruuhkassa voinut tulla kuin hulluksi!

Tampereen suunnalta minä siis, ja ekaa kertaa olin Turussa kaupoilla :)

Anonyymi kirjoitti...

Mun eka sana oli "huhhuh", kun astuin kyseiseen kop-kolmioon. Siis hirvittävä ruuhka! Yritän aina vältellä Hulluja päiviäkin, joten päätin tutustua siihen paremmin noin viikon päästä, ehkäpä silloin ois ruuhkat vähän hellittäneet.. :) Ja sit miinus sen Gina tricotin osalta, sillä musta tuntuu että suunnilleen jokaisella turkulaisella on ne parhaimman näköiset vaatteet sieltä!

Becka kirjoitti...

Salla: Kiitos, tämän kommentin jälkeen saatanpa hyvin tehdäkin (:

Moumou: Niin minustakin! Ovat juuri oikealla tavalla hieman erilaiset, hyppäämättä silti silmille.

Aina: Jep, ainakin se hieno katto näytti kivalta (siis sitähän juuri sinne mentiinkin katsomaan..) ;D

Petra: Voin samaistua sinuun täysin! Ruuhka oli todella päätähuimaava, itse aion katsastaa koko komeuden rauhassa pian ja minäkin pelkään että vaatteita tulee näkymään Turun katukuvassa aivan liikaa..