tiistai 14. lokakuuta 2008

I need a new pair of shoes!

There's no choice, this is so must have.

Muotiviikkojen tyylikuvia ei tarvinnut kauan selailla todetaakseen jälleen kerran yhden tutuksi tulleen tosiasian; minä tarvitsen uudet, mustat korkokengät. Etsimistäni yksilöistä löytyy kunnon korko, rouheus ja sopivasti asennetta tulevaa talvea vastaan. Oikeastaan tulinkin siihen tulokseen, että kengät ovat välttämätön "paha" ihan vain talven läpi jaksamiseen. Jossain vaiheessa tulee kuitenkin se päivä, kun en jaksa saappaita ja tekee mieli jotain uutta. Silloin voin kaivaa kaapista korkeakorkoiset kenkäni ja astella lumipeitteessä hymyssä suin.

Jenkkivoguette Meredith Burkenkin jalasta bongatut Burberry Prorsumin jumalaiset kengät ovat vilkkuneet monen muunkin tyylitaiturin jalassa. Kengillä on tällä hetkellä jo melkeimpä kulttimaine mielessäni - jos ostaisin itsekin sellaiset, minusta ihan varmasti tulisi vähintään yhtä tyylikäs kuin Agyness, Kate tai Meredith! Jos kuitenkin pysytää realistisina, taloushuolehtijani (henkilö, joka oikeasti olen minä mutta noita kenkiä miettiessäni kaukana minusta) ei olisi tyytyväinen Burberryn ostokseen, joten taidan vain tyytyä etsimään kenkiä, joissa on samaa näköä ja fiilistä.

Kenkien lisäksi ottaisin mielelläni parin siroja kinttuja ja pitkiä sääriä, kitooos! Tosin korkojen kaunistava vaikutus sääriin ja pohkisiin on todettu tosi asia, jota ei minunkaan käy kieltäminen. Korot tekevät jaloista melkein poikkeuksetta kauniimman näköiset ja malliset. Parin sentin pidennys kegän pohjassa saa siis samalla toimia ensimmäisenä askeleena kohti jumalaisia jalkoja.

Olen koko ajan puhunut mustista kengistä, mutta täytyy myöntää etten pistäisi pahakseni, jos joku haluasi lahjoittaa käyttööni myös yllä olevat yksilöt. Etenkin vasemmanpuoleiset yksilöt saivat minut harkitsemaan joulutoivelahjalistan (onhan sillä joku helpompikin nimi?) alkuun panemista.

Tähän kuvaan on hemmetin hyvä lopettaa ja todeta, ettei korkeiden korkojen voimaa kannata ikinä uhmata, ne näyttävät niin usein järjettömän jumalaisilta! Toivotaan, että onni on minulla messissä sillä tämä postaus tulee ajastuksella ja olen juuri saapunut kenkien keitaaseen, Ruotsiin. Luotan siihen, että saavun kotiin kassi ainakin yhtä kenkäparia painavampana. (Siitä ei nyt puhuta, että usein kun jotain ostosta on oikein suunnitellut ja hehkuttanut, sitä ei tunnu löytyvän millään.)

Ihanaa viikkoa kaikille, nauttikaa!

Kuvat Jak & Jilistä - uudesta suosikista.

2 kommenttia:

Juuli Linnea kirjoitti...

Huuiman hyvä postaus!

Becka kirjoitti...

Caramelo: Paljon kiitoksia (: