lauantai 4. lokakuuta 2008

Fashion weeks, streetstyle

Muotiviikot ovat loistava keksintö. Itse en aina jaksa pureutua itse mallistoihin, mutta keskipisteen ympäriltä bongattavat tyylit ovat niin herkkua, että en ihmettele vaikka alkaisin popsimaan näyttöä niitä katsellessa. Well, look at these:


Kahden yllä olevan kuvan lisäksi sekä bleisereitä että käärittyjä farkkuja vilkkui kuvissa niin paljon, että viimeistään nyt minutkin on vallannut pakonomainen tarve saade ne. Huomioitava seikka on myös jumalainen sulkalaukku, jota itse en ikinä voisi käyttää, koska todennäköisesti hiplaisin kaikki sulat irti..
Olen valmis nimittämään keltaisen huivin keksijän neroksi!
Jälleen kerran asia, jota en olisi ihan heti uskonut sanovani; tuo pinkki laukku näyttää ihan hullun hyvältä!
Garance dorén tyylikkäät ylläpitäjät. Monen paksun kaulahuivikuvan jälkeen on mielestäni vähintäänkin oikeus ja kohtuus, että saan hankittuani myös omaan kaappiini sellaisen. Tästä alkaa metsästys!

Kakkuloiden ja tyylin lisäksi on pakko ihailla asennetta, noin hyvinvoivalta haluan itsekin näyttää tuon ikäisenä!

Ps. Vihdoin se on täällä! Kansainvälinen blogilista. Suosittelen lämpimästi kaikkien blogillisten liittyvän tänne ja kaikkien lukijoiden kirjautumaan sisään. Ihanaa ettei ulkomaalaisten blogeja tarvitse enää klikkailla suosikkien kautta! IOUD löytyy täältä.

3 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Aivan ihania tyylejä! :) Varsinkin tuo ruutupaita+pinkki laukku -yhdistelmä on aivan upea!

aino.t kirjoitti...

Ihania asuja. Katumuotisivuilta löytyy aina niin ihania tyylejä.(:

Becka kirjoitti...

Kk: Niin mustakin, inspiroiduin ihan älyttömästi! Siksi näitä kuvia onkin harvinaisen fiksua etsiskellä keskellä yötä; inspiroidun niin että nukkumaan meno ei tule mielenkään ja sitten kun nukkuttuani herään on ajatukset taas ihan sekaisin.

Apple: Jep, varsinkin näin muotiviikkojen aikana tuntuu että valoittavien tyylien määrä vähintäänkin tuplaantuu (: